Імміграція до Манітоби
-
Ок, як можна по-іншому (не онлайн ) візу вклеїти будучи в Канаді
-
vm.tiktok.com/ZMN4aLLb5/?k=1
-
Добрий день! Підкажіть хто має інформацію. Чому не працює електронний кабінет на сайті IRCC? Я хотіла подати заявку на вклейку візи до Канади в паспорти, але не можу ні зайти в свій кабінет, ні створити новий.
-
Дякую
-
Друзі підкажіть куди звертатись? Доньку приймають на рік навчання у Royal Winnipeg Ballet на Aspirant Year 1, але нам тепер потрібно зробити їй study permit. Бо в неї work permit по CUAET. Куди нам звернутись за Study Permit? Офіційний лист від RWB є, стосовного того що її приймають.
-
Повинно вистачити, але навіть якщо не вистачить, то авіакомпанія вас перекине на наступний літак, бо ви за час на кордоні відповідальність не несете
-
Підкажіть будь ласка якщо летіти до Вінніпегу через Галіфакс і в Галіфаксі стиковка 3 години чи вистачить цього часу щоб отримати ворк перміт?
-
Маєш отримати work permit в Торонто якщо не встигнеш на літак нічого страшного , дадуть другий.
-
Ми вже закріпили повідомлення в іншому чаті.
-
Усім привіт! CRRIC хоче провести декілька вебінарів, записати подкасти з українцями, особливо тими, які нещодавно прибули з гарячих зон країни. Бажано володіти англійською мовою на достатньому рівні, але є вірогідність, що також будуть залучені перекладачі. Мета цієї діяльності - максимально поширити інформацію з перших рук, з приводу того, що насправді відбувається у нашій країні. Протидіяти рашистській пропаганді у ЗМІ. Обіцяють що ця діяльність буде навіть оплачуваною. Прохання до тих, хто відповідає цим вимогам та зацікавлений у такій співпраці, надіслати мейл на вказані адреси, с коротеньким дописом на 1-2 абзаци про вас, та що ви можете розповісти з побаченого, пережитого. Якщо ви не володієте англійською, можете надсилати свої дописи на [email protected], вони будуть перекладені та надіслані до CRRIC. Слава Україні! P.S Велике прохання до адмінів хоча б на деякий час зробити закріплення цього допису, щоб максимальна кількість людей мала змогу його побачити
-
Чи приймають роботодавці certificate of employment? Чи це має бути конкретно reference of employment?
-
Тоді чого переживати. Якщо що, то роздрукуєте. Але мені наприклад паперові оригінали так і не знадобились.