Імміграція до Манітоби
-
Ми тут ніхто) насправді
-
Вказуєте Калгарі в вашому випадку,якщо ви більше нікуди не вилітали з Канади
-
На мене двічі нападали: один раз коло магазину, другий раз прямо в дворі арендованого будинку: «якого хуя тут сидиш сука» влетіло два тіла в двір з стіклянними пляшками в двір. Я їх влупив та розкидав , і вони втікли , - стояли через дорогу від будинку і кричали що я : «йобана сука»
-
-
Так, поліція захищає як правила лише індіанців.
-
Мене морально і фізично доканали. Вибачте але я вже не витримую
-
Хто втікав з Канади і знає що треба робити в плані документів, надайте будь ласка інформацію
-
Скоро почнуть грабувати і вбивати поліцейських такими темпами.
-
Будьте обережні в Вінніпезі. Тут за останні тижні багато вбивств. Українців грабують - вбивають, а поліція пише, що вони скоїли суїцид
-
Доброго дня. В мене питання щодо виїзду з Канади. Що потрібно робити щоб закрити Куает візу і вилетіти до Європейської країни?
-
Там ситуація максимально тупа . Тупа з моєї сторони ,я зробив оплату ,отримав квитанцію , і відправив її . Але не звернув уваги що саме на квитанції написано not approve зверху . Я їм і відправив квитанцію з поміткою not approve(бо я на це не звернув уваги) за біометрію . А вони мені лише через 2 місяці відповіли ,що оплата не пройшла . І технічно ,я зробив оплату,просто вона не пройшла ,і я не звернув на це увагу . Але з іншого боку оплата не була зроблена ,і вже пройшло 30 днів . Я не розумію. Чому вони так довго відповідали,якщо бачили чітко що оплата не пройшла 😅 Я одразу оплатив повторно як отримав листа ,і скинув їм листа з поясненнями ,що я свято був впевнений що оплатив , і вибачився за це . І прикріпив квитанцію,на цей раз перевірив її і все ок . Короче ситуація максимально тупа з мого боку . Але дуже сподіваюсь ,що вони зрозуміють це . І не завернуть мене через це . Тобто вони точно бачили ,що я не звернув на це уваги і не відмовлявся від оплати,просто не уважно подивився на саму квитанцію . І тепер не знаю чим це закінчиться.
-
Доброго дня усім! Працюю на Full time. Скільки днів відпустки можна взяти і обов'язково оплачувана, мабуть, щоб до ПР не було перерваного стажу. Дякую!