Імміграція до Манітоби
-
14 березня була біометрія і після цього тиша
-
У мене не було ніякого дозапросу. Я сам додав деяке пояснення. Тому і незрозуміло, що там не те
-
У вас є Підозри, чому не пройшла оплата? Дуже дивно , перший раз таке чую. Дуже шкода що такі проблеми вас спілкали , але підстав для відмови особисто я в цьому не бачу , можливо просто попросять ще раз оплатити .
-
Я чекала з 14 березня
-
Доброго ранку. Хто сьогодні отримав portal 1?
-
@banofbot
-
Після додавання документів, вони просто написали що ви їх засабмітили, але треба час щоб до них хтось добрався і розглянув, в іншому повідомленні вони написали що ви додали не те що вони хотіли і просять щоб ви додали вірні документи. В моєму випадку я додавала explanation letter, тобто не schedule A, як вони просили, бо вона вже була відправлена їм раніше, але цей explanation letter так і не був наданий офіцеру, я телефонувала і питала, відправляла на початку серпня ще, тому зараз відправила через лінк той що вони дали мені при запиті schedule A, побачу, можливо так надійде 🤷🏻♀️
-
Я просто заплутався. У першому повідомленні яке прийшло одразу пишуть, що документ доданий і ми відповімо вам пізніше. Пізніше приходе сповіщення, що щось не так, АЛЕ якщо ви отримали повідомлення про додання - то все норм. Тобто виходить противоріччя😳
-
А ви на якому зараз етапі?
-
@banofbot
-
@banofbot
-
Доброго дня! Дайте будь ласка адресу нашого українського комюніке в Вінніпезі, якщо дасте номер телефону буду дуже вдячна! Дякую