Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, у когось є досвід К анулювати перший закордонний паспорт ( термін дії вийшов, але він рахується не алульованим....фізично паспорту немає ) може хтось стикався, як анулювати перший паспорт, по подалися на третій паспорт....думаю буде відмова , бо рахується якщо паспорт не зданий то він дійсний....як анулювати знаходячись тут ?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка , якщо батько не в Канаді чи дійсно форму 5604 має право завірити виключно канадський нотаріус , чи може це зробити наприклад польський чи румунський нотаріус ?
-
Ми також додавали про всяк випадок. У ньому чітко розписали свої попередні роботи та навчання, роки, адреси, обовʼязки і тд. Не знаю чи правильно чи ні, але багато в кого потім запрошують розгорнуте резюме тому і вирішили перестрахуватися
-
Ааа..зрозуміло. Я теж його бачила, але подумала та нащо
-
А скажіть будьласка а нащо ви резюме додавали? Я просто питаю бо тільки заповнюю і не думала що і резюме треба😕
-
Азаххаха…я тільки сьогодні подрузі яка вже отримала ПР, пишу що може заїдеш на чай та почитаєш мою заявку, бо за два тижні в мене в голові одна каша😂😂