Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, як податись на візу при отриманні нового паспорта після завершення програми CUAET.
-
А я повелась на те що зараховували декому раніше😅 але всьо, дочекалася😅 завтра йдемо здавати.
-
Дякую
-
Ні я оплатив після АОR . Та не в цьому навіть справа . Багато хто оплатив після , і отримали через 2 тижня . У мене вже 2 місяці пройшло . В цьому парадокс . Але бачу що я не один такий . Якби я знав ,що у них все так супер довго ,то оплатив би відразу 😂😂 Я не очікував ,що листа на біометрію ,можна очікувати до 3 місяців . Оплачуйте біометрію наперед ,інакше будете як я 🤣🤣
-
От дивишся відео, заповнюєш, там вказано, що можна потім оплатити по запиту, пропустив повідомлення в чаті, що треба оплатити одразу, памʼятав, що колись багатьом зараховували біометрію, та що завгодно! Просто протупив. Якщо що, то я оплатила одразу, бо читаю кожне повідомлення в чаті. Але ситуації в людей бувають різні
-
Так чому ви не оплатили одразу біометрію? Прийшов б запит разом з АОР
-
А чи можна під час федерального процесу змінювати роботу? SWO
-
Добрий день, на роботі отримав пропозицію підвищення до supervisor , на даний момент моя позиція яку я і клеймив для номінації warehouse worker, сам я на федеральному рівні подався 2 тижні тому. Як мені це все пояснити офіцеру? Чи маю я взагалі право на зміну позиції?
-
В приорітеті звʼязок із роботодавцем, якого ти клеймив? Чи поточної роботи?