Імміграція до Манітоби
-
Хтось працює з новим пермітом на роботах які потребують зняття обмежень? (крім ескорту, масажу) Отримали влітку новий перміт,тоді питали в чаті чи треба з нового знімати обмеження, дійшли висновку що не треба. Зараз хочемо упевнитись бо є пропозиція на роботу де потрібно щоб обмеження були зняті.
-
Привіт, хто писав на вебформу запитання чи все ок бо довго порталу немає і мені прийшла відповідь що все в роботі, чи є надія що вони зашевеляться чи то просто стандартна відписка і надіятись нема на що?
-
Дякую, просто знайома подавала на зняття обмежень, прийшов такий самий як був🙃 Та й дехто писав що нові перміти вже без обмежень,тому і перепитуємо.
-
Я зрозуміла, щось надія гасне і гасне у мене на отримання порталу в цьому місяці, може в жовтні пощастить
-
В мене пішов третій тиждень тишини після такої відповіді
-
Дякую!!!
-
Що знімати? Там немає вказаних обмежень. У вас перміт без обмежень, окрім секс-індустрії.
-
Величезне дякую пане Дмитро🙏🙏🙏 тобто для health care a and nurse - знімати обмеження не потрібно пл цьому перміту?
-
Можна. Через вебформу
-
Народ, скажіть будь ласка , а на федеральний там можна додавати документи після сабміта? Хочу заповнити вже все , але не маю на руках ще довідку за відсутність судимості з одної із країн . Буде вона через місяць тільки . що порадите ? Заповнити зараз без тої довідки, і потім її додати(якщо така опція є) , чи додати, якщо прийде на неї дозапит?
-
На цьому ворк перміті немає обмежень щодо професій, окрім згаданих. Це є ворк перміт "без обмежень".
-
Щось у людей рухається, Ви ж бачите, що люди питались на днях, як заповнювати портал 1. Ще б всім так прийшло - було б чудово
-
Ви маєте на увазі через емейл?
-
Так. Ви ж портал чекаєте?
-
Мені чомусь здається ,що коли їм відправляєш документи ,вони можуть їх відразу відкрити і прочитати,потім міняють статус на reviewed , а якщо ставлять статус received в графі документи,якщо ще не відкривали , у мене просто received стоїть ,хоча документи вже тиждень як отримали , мабуть не квапляться відкривати ,або відкриють коли черга дійде . У вас який статус стоїть ?
-
@politikin хоче кікнути Yusuf. з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Тобто +-2 тижня . Дякую
-
Та мабуть чекають відповідь на щось . Думаю все буде добре 😊
-
26 червня відправляла - 10 липня появився той запис
22 Jan 2023, 05:40
190094/230699