Імміграція до Манітоби
-
Скоріш за все так . Бо б було в background check - not applicable,як у мене
-
А у вас теж спочатку медікал був а біометрії ще не було?
-
Лише отримав від них листа,що вони отримали оплату , і змінився статус в документах , з потрібні додаткові,на отримали додаткові документи .
-
+1😔
-
Мені спочатку зарахували медікал ,потім пройшов місяць,ще раз зарахували,але вже іншою датою . 😢 я білметрію не проплатив,вірніше оплата не пройшла і згаяв на цьому два місяці + ,тепер оплатив ще раз і чекаю відповіді від офіцера ,вони отримали чек,але ще не відкрили ,можуть відмову дати ,бо пройшло вже 30 днів ,а можуть і не дати . Не знаю 😃
-
Так
-
Уявіть 15+ місяців імміграційного часу можуть бути коту під хвіст ,бо чомусь в рбс не пройшла оплата 😓 RBC - спонсор імміграції
-
Мабуть тут ще ніхто не отримував відмову через оплату біометріі , я можу стати першим ,хоча дуже сподіваюсь ,що вони зрозуміють,що я не знав що оплата не пройшла ,так як я їм відправив чек за оплату ,і логічно що я був впевнений що все добре .
-
Найважче те ,що ти очікуєш від них відповіді ,чи вони пробачили ,чи ні . Тобто в підвішеному стані , і це може затягнутися на місяці 😥
-
Коли я під'єднувала оплату, то спочатку (одразу) прийшов лист автоматично, що щось отримали. А через тиждень офіцер на пошту написав, що файл додано.
-
Спочатку АОR прийшов, потім здати медицину і тиша.
-
Я оплачувала зразу, але запиту так і нема.
-
Скільки часу після AOR пройшло?
-
Привіт всім. 11 вересня прийшов портал 1, а портал 2 так і не прийде ніяк😩 Чи є хтось , хто так приблизно чекає з вересня на 2 портал? 🥹
-
Це ок. Може бути до 4-6 тижнів між порталами.
-
Добрий день підскажіть будь ласка куди звернутись? я з моїм common low partner ,отримала ecorp більше ніж місяць назад , мені прийшла карта через два тижні а йому досі ні . дякую .
-
Скоро пришлють на біометрію ,ви мабуть попали я ряд щасливчиків ,які очікують до 2 + місяців,але не переймайтесь ,там люди отримували після здачі швидко портали . Може і вам так буде
-
2 місяці. Медікал зараховано 6 вересня.
-
Дякую🌸
-
Я більше 2-ух місяців чекала , в закріплених є приклади листів які та імейли куди треба писати в такому випадку ,я написала і через тиждень прийшло все .
22 Jan 2023, 05:40
190133/230163
4 minutes ago