Імміграція до Манітоби
-
Перше фірма яка займається??? Тоді до них питання, те що я сам подавав, питань не було поки Друге - Гроші, залежить від програми, схоже що ви встигли по спеціальній програмі swo, там треба 10000 + 2000 за кожного члена сім'ї
-
Якщо ви по сво то, там треба 10000$ і по 2 на кожного наступного
-
Я не впевнений, що я його зберіг, його можна якось pull from the system?
-
Добрий день! У мене ще немає AOR, я відправляла документи через веб форму. Перший раз вони підтвердити, що моя заявка у них є та присвоїли мені «temporary number» Далі я через нього відправляла ще документи. І сьогодні вони відповіли: «We verified the information you provided and can confirm that your application is not available in the system yet.»… Що це значить?
-
Так рідна сестра , просто окремо подавати і все . Дуже дякую за відповідь
-
Зрозумів, дякую за пояснення. Я так розумію, що EOI summary не можливо витягнути на цьому етапі, вірно?
-
Якщо виявиться, що ми таки випадково подали close relative але я точно знаю, що нам вистачало балів на All Profiles, чи є зміст писати пояснення, що це було by mistake чи просто вибачитися за misrepresentation і відкликати аплікацію?
-
У мене також було багато помилок , я просто з заявкою на федеральний єтап прикріпила лист-пояснення .
-
Там більші гроші, точно не 12$