Імміграція до Манітоби
-
Мабуть що вам не видали номер справи постійний , типу як після AOR
-
Щось ваша фірма вам якусь херню каже. Вони хоча б кажуть чому дипломи та додатки не підходять? Виглядає так, начебто вони навмисно це роблять
-
Express entry також треба.
-
Яка їм може бути користь, витягнути більше грошей?
-
До отримання AOR краще використовувати UCI для ідентифікації аплікації.
-
Все ок. Ваші дані додали до файлу, але переглянуть саму аплікацію коли прийде черга і тільки тоді скажуть, чи ще щось потрібно.
-
100%
-
То мені треба наново ті веб форми відправляти чи що😞 Перший раз вони підтвердили, що заявка моя є у них Може не треба було цей номер використовувати? Нащо тоді вони його мені дали..
-
Для SWM не потрібно показувати гроші. Вам нічка фірма не може робити номінацію, все, що вони можуть - це подати за вас ваші ж документи.
-
Доброго дня. Якщо дитина має і візітор і ворк перміт. То який статус відмічати в аплікації? Дякую ☺️ Чи при отриманні ворк перміта попередній анулюється?
-
Скільки років? Вчити у школі? То вона student or visitor.
-
Вона вчиться в школі і працює парт тайм. Їй 15. Має візітор і ворк перміт
-
То в неї статус візітор? Я так думаю 🤔 їй же 15 лише. Чи що обирати? Допоможіть будь ласка
-
Добрий день спільнота! Чоловік( головний аплікант) отримав підвищення на роботі, зараз ми подались на федеральний рівень, і вказали це в аплікації, я так розумію що маємо також повідомити MPNP, через яку веб-форму це краще зробити?
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
🔫 Claudia Zacarías кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Dmytro, Maksym, Vira Mykh, Наталя, Olya, @tetiana_behma, Olexandr Puderak, @anetta0712, @ValTiona, @sovanadiia Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Доброго дня, зараз на федеральному етапі background check, будемо їхати за кордон, підкажіть, будь ласка, чи потрібно повідомляти IRCC і якщо так, то куди?
-
Процедура підтвердження освіти, отриманого в Україні складається з двох етапів: Підтвердження диплома в інформаційно - іміджевому центрі. Інформаційно - іміджевий центр або ENIC - це офіційна організація при Міністерстві освіти України, яка здійснює верифікацію документів про освіту на оригінальність, Саме тут в Україні мені відмовили не пояснюючи причин. Хтось стикався це обов'язкова перевірка перед Канадою?
-
Якщо на роботі хочуть мені змінити посаду ( не знаю ще на яку ) але вище чим була по фінансах 🤞 зааплаялась на фед етап по TEER 2 без мови код 12200 , мені потрібно повідомити провінцію чи тільки фед чи краще казати щоб нічого не міняли ?
22 Jan 2023, 05:40
190337/230030
less than a minute ago