Імміграція до Манітоби
-
Думаю, що до кінця року буде 1-2 нормальна вибірка.
-
Можна t.me/uccmb/222336
-
Чи можна подаватись на продовження OWP якщо ти вже подавався на PR/ або в процесі розгляду PR?
-
А CV у всіх запитують?
-
я вже забула як той кеш чистити 🐒
-
Мабуть питання в ціні тоді
-
А якщо продовжувати не на основі Bridge Permit а на основі CUAET на 3 роки?
-
Спробуйте інший браузер, або очистити кеш🌸 Та вже не думаю, що сьогодні, вони завжди в обід щось відправляють.. Та і взагалі якось дивно це все, вже починаю нервувати 😂
-
думаю сьогодні отримаєте ) я не можу фотки підгрузити, не дає чомусь (
-
щось так не виходить
-
Але на тій самій сторінці де щось не виходить
-
Ще можете обновити браузер затиснувши клавішу Ctrl Тобто ctrl +F5 або якщо треба fn то і його додайте.
-
зараз якраз шукаю дякую ☺️
-
Settings-> privacy and security -> delete browsing data -> оберіть тільки cookies and other side data, період і тисніть Ок
-
Ви якщо в процесі отримання pr або хочете продовжити cuaet, то можна. Але зверніть увагу що по cuaet тільки до кінця березня 2025 можна.
-
фух, капець, мучалася з годину щоб просто фотки підгрузити 😅 з Google Chrome чомусь не пропускало, навіть після чистки кешу. в результаті зайшла в Safari і там вже процес пішов. fingers crossed 🤞🏻 надіюсь фотки їм пасуватимуть. до речі, там за останні 12 місяців можна грузити зроблену фотку.
-
Часто запитують якщо є розбіжності з попередніми заявками ,або є гапи великі ,наприклад не працював 2 роки ,чи ще щось що викликає логічне питання,чому і за який рахунок людина жила . Не всім приходять .
-
А чеки про те, де і коли фото було зроблене треба?
-
в мене просто не відкривало навіть вікно з файлами, щоб фотку ту закачати )
-
В нас теж одну фотку не пропускало, то змінили яскравість і пішла))
22 Jan 2023, 05:40
190384/229182
37 minutes ago