Імміграція до Манітоби
-
Текст ЛАА однаковий, то треба лише дивитися яка була вибірка, ну і потім в профілі ще буде.
-
Підтримую, це звісно дивно. Вони ж можуть подивитися яку суму кандидат claim
-
І навіщо тоді людей, котрих мешна сума обирати в спецвибірці? Щось тут не те. Багато питань і немає відповідей
-
Бо так можна ж і на запити CRA “звідки гроші» відповідати😂
-
Треба всі. Наче в аддітіонал документс
-
Люди, в якому пункті на фед етапі ворк перміти завантажувати? І якщо старі є, їх також треба?
-
А у пункті першому, там де тревел документс. Пише що треба віза. Чи туда і скан візи окремо підгрузити, чи достатньо того що вона на одній зі сторінок паспорту?
-
Так вам ще номінацію не дали? Я правильно розумію?
-
я не додавав wp на федеральному, подумав - їх немає у списку доків, і вказуємо uci, у ircc точно є інформація про wp
-
Дякую ₽)
-
Доброго вечора Підкажіть як зрозуміти Номінацію дали СВО чи СВМ
-
Доброго вечора. Я можу подати на ПР разом зі мною та дружиною дочку ( 21 рік), мешкає разом з нами, не одруженна, але вона не є моя рідна дочка, step-daughter? Головний аплікант я. Дякую
-
Дякую₽
-
Skilled worker in Manitoba or skilled worker overseas
-
Зараз в процесі, тепер думаю що робити, чи зичити грошей чи писати що я працюю і себе забезпечую. Виходить що потрібно було відмовлятись від спецвибірки в січні. Не знаю що робити, голова кипить.
-
Skilled Worker
-
У номінації пише STREAM
-
Чи можна скачати NPMP report після того як заявка уже оплачена і статус Received?
-
Доброго вечора,потрібна інформація..Заповнюю анкету на Федеральному етапі.Запитання в чому.Я з чоловіком офіційно розлучена,але ми проживаємо разом і виховуємо спільних дітей,але вже в статусі Common law,які в такому випадку потрібно прикріпити документи? Дякую
-
Наскільки я пам'ятаю був подібний випадок тут. Але на федеральному рівні. Людина підгрузила пейстаби і написала LOE.
22 Jan 2023, 05:40
190490/230470
9 minutes ago