Імміграція до Манітоби
-
Вже 4 людини сьогодні з такою ситуацією
-
Кожна аплікація розглядається індивідуально. Ще раз: пишіть до МПНП і просіть. Без наглості, претензійності та референсів до чужого досвіду. Вам нічого не винні. Вам дали шанс, якщо ви відповідаєте вимогам. Ви прийняли цей шанс, хоча не відповідали вимогам.
-
Власне, двоє людей з роботи з цієї вибірки йшли і отримали номінації по свм. Можливо і виключення. Але, здається, більшість людей отримали те, на що подавалися. Ці ситуації, як у людей вище, чесно кажучи, більше походить на виключення. І провінційний офіцер у них один і той же
-
Розкажу нашу історію, зранку отримали PFL. 11 січня було дві вибірки: Close relatives - 604 бали All profiles - 823 бали Нам дали LAA (832 бали) без уточнення вибірки по якій дали ( просто Skilled Worker) і сьогодні офіцер зранку прислав PFL, бо виявляється, що дали по close relatives in Manitoba. Я написав листа, що ми не подавалися по такому стріму і я впевнений на 99%, що ми заповнили EOI на класичний SWM , бо перевіряли разом з дружиною перед відправкою декілька разів. На жаль, EOI не можу знайти. Розумію, що з ймовірністю 99% нам відмовлять, бо в них в системі інші дані але що поробиш, life happens.
-
Нажаль тоді не було вибірки...з такими балами 🥹
-
З тоном до МПНП?
-
В ЕОІ гроші не вказують.
-
Повторюю, я відповідав на той момент вимогам обох програм
-
Чим далі, тим більш прискіпливіше дивляться до заявок українців, це як на мене. Раніше пролітало все, всі швидко отримували номінації. Зараз трохи складніше та довше. Тому послухайте Дмитра, напишіть гарне пояснення чому так сталось, поясніть логіку своїх дій. Тільки думайте про те, що пишете людям, які вирішують вашу долю тут 🙂, тому обережніше з тоном написання. І все буде добре.
-
А на скільки більше, можливо ви володієте інформацією? І чи будуть такі запити від інших офіцерів? Можливо ви щось знаєте зсередини? Може змінилися правила гри?