Імміграція до Манітоби
-
Зараз думайте за номінацію. Федералка почекає.
-
Ви отримали ПФЛ після цього листа?
-
Знаєте, при всій любові до Канади та повазі до державних службовців, я сама вже була раз на грані до скарг, бо трапляються дуже-дуже некомпетентні особи і ти маєш краще знати свої права, пів години їх доводити, а тоді він в когось перепитає - і о диво! Ти справді був правий.
-
Це достатньо дружньо?
-
Теж так думаю, спробую описати всю ситуацію що сталося.. Але який шанс що вони зрозуміють? А не відмовлять? Але спробувати то точно треба
-
Перечитайте ще раз. Це була вибірка за SWO для українців
-
Це схоже на лотерею.
-
Так. Обов'язково. При чому деколи по два рази просять: на початку і потім наприкінці процесу. Це гроші, які мають бути, фактично, недоторкані
-
Але на федеральний етап теж кажуть треба цю суму підтвердити
-
Пишіть все, що ви вважаєте за потрібне. Якщо вас прийшов емейл, то просто напишіть відповідь на той емейл
-
Про це писали вже сто разів
-
Особисто я оплатила, тоді взяла стейтмент і відповідну суму вказала.
-
Ні, вам дали шанс.
-
Вказуєте ту суму, яка у вас є.
-
Як могли відібрати по сво, якщо грошей недостатньо? Це ж помилка системи.
-
А хіба не ЕОІ визначає напрямок, за яким людина хоче подаватися на номінацію?
-
Я зрозумів, ну виходить мене автоматично вирішили послати, напевно не в ту фазу місяця подав номінацію, спробую в іншу.
-
Доброї ночі Підкажіть будь-ласка, тобто краще вказати трішки меньшу сумму ніж на рахунку? Бо якщо, наприклад ,вказати реальну сумму, яка на рахунку, а потім з неї заплатити 4 тис кад fee за подачу на федеральный етап(за сім'ю),то буде дуже складно знову підвищити сумму до тієї самої цифри. Дякую за відповідь
-
У день вибірки ніхто не сидить і клікає кожен профайл серед десятків тисяч. Це відбувається автоматично за поставленими критеріями.
-
Вона попросила прикріпити документи в аплікацію. Це було останнє повідомлення від МПНП
22 Jan 2023, 05:40
190712/229576
about 2 hours ago