Імміграція до Манітоби
-
Але все на розсуд офіцера
-
У офіцера є чітке правило-якщо довідка про несудимість має більше 12 місяців, то він запрошує нову. Не важливо, чи були в тій країні, або ні. Ви запитаєте -чому? Тому, що , наприклад : ви у 2020 році скоїли злочин! Поїхали з країни.4 роки все тихо і тут поліція тієї країни має докази проти вас і починається «розслідування» на ваш рахунок, ось чому ;)
-
t.me/realvalues_of_money Cc linkable debit card prices Balance: $1,358.89 - $30 Balance: $2,649.50 - $40 Balance: $3,476.00 - $50 Balance: $4,866.45 - $60 Balance: $5,025.43 - $70 Tap in now @charm_cit_king
-
@banofbot
-
Чи стикався хтось з такою ситуацією і чи варто вже панікувати чи відкривати кризову форму чи що робити: на початку вересня статуc в профілі MPNP змінився на “ASSESSMENT COMPLETED”, але не поштою ні на електронуу нічого ще не прийшло( спам перевірено і не раз). Як перевірити чи дали номінацію чи ні, ?
-
@banofbot
-
У 2022 та 2023 роках номінацію без проблем давали навіть якщо людина була на ЕІ через layoff. За вчора 2 людей написали мені, що їм прийшов PFL від MPNP, пояснити чому вони не виконують критерії програми. Хоча люди вчасно повідомили про layoff, надали інформацію та ROE через вебформу. Минулого року кілька аплікантів навіть під час ЕІ отримали номінацію, а зараз вже до такого факту MPNP ставляться інакше. Хоча навіть у Бест Вестерні у 2023 році офіцер казав, що йти на ЕІ це ок, і це не вплине на номінацію.
-
Звичайно, що не вина апліканта, але критерії SWM не виконуються. Я думаю, що у зв'язку із скороченням кількості імміграції, зараз будуть аплікантів вибирати тих, хто виконує критерії і все. Баклог аплікацій дуже великий, є з кого вибирати. А як консерватори виграють вибори у 2025, то ще сильніше закрутять гайки.