Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
У 2022 та 2023 роках номінацію без проблем давали навіть якщо людина була на ЕІ через layoff. За вчора 2 людей написали мені, що їм прийшов PFL від MPNP, пояснити чому вони не виконують критерії програми. Хоча люди вчасно повідомили про layoff, надали інформацію та ROE через вебформу. Минулого року кілька аплікантів навіть під час ЕІ отримали номінацію, а зараз вже до такого факту MPNP ставляться інакше. Хоча навіть у Бест Вестерні у 2023 році офіцер казав, що йти на ЕІ це ок, і це не вплине на номінацію.
-
Пистати до MPNP. Найтиповіша причина, чому аплікант не отримує номінацію на електронну пошту - помилка в електронній пошті. Десь пропущена 1 буква чи неправильна буква.
-
Але хіба це вина людей, якщо їх скорочують або звільняють(не через їх поведінку і т п )? Звучить дуже сумно
-
IRCC ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=720&top=4
-
Такі речі не вгадаєш, політика є політика, особливо в очікуванні виборів і не такі речі ще можуть робити
-
Доброго дня Якщо не приходить PR картка на дитину вже більше 2х місяців (всій родині прийшли вже) куди це писати і дзвонити?
-
Але важливо знати про гайки коли подаєшся, а не після довгих місяців очікування 😢
-
Звичайно, що не вина апліканта, але критерії SWM не виконуються. Я думаю, що у зв'язку із скороченням кількості імміграції, зараз будуть аплікантів вибирати тих, хто виконує критерії і все. Баклог аплікацій дуже великий, є з кого вибирати. А як консерватори виграють вибори у 2025, то ще сильніше закрутять гайки.
-
Це не важливо, зрозуміло, що гайки вже прикрутили...
-
Знаю, ще що дзвонять люди і вказують причину, наприклад, хочуть за кордон. Тоді ставлять в пріоритет виготовлення, якщо ще не почали.
-
Та мені вже щось навіть будучи на федеральному не дуже спокійно..
-
Мені здається, що на сьогодні всі провінції фактично зупинили свої вибірки та провінційні програми, щоб справитися із кількістю поданих аплікації за минулі роки. Хоча офіційно тільки кілька провінцій про це оголосили.
-
Дякую вам
-
Так купа людей підпадали пів свм, і подавалися на номінації. А через 7-8-9 міс їм кажуть, що ні, тепер це так не працює
-
Ні, не треба, якщо ви і надалі виконуєте умови програми.
-
Привіт Підкажіть, будь ласка Я з чоловіком подались на номінацію ( пройшли вибірку і чекаємо на рішення ), під час очікування відкрили incorporated business ( він на не головного апліканта) Чи потрібно нам десь це вказувати в нашій заявці? На роботах які вказували в аплікації досі працюємо і плануємо надалі працювати
-
Хто відповідав на 100% умовам, тих не відсіюють. Якщо було звільнення не за виною людини, то це можна пояснити. Однак, якщо людина йшла на роботу в компанію, де сезонна робота і знала, що на зиму відпраявляють на лейофф - це свідоме рішення.
-
Вибірки і програми - зрозуміло. Але для чого відмовляти на заявки, на які ти вже витратив час? Чи ще більше затягувати час та витрачати ресурси, щоб отримати пояснення. Більш схоже на вичерпування квот по виданих номінаціях... Чи нелюбов певних офіцерів до українців...
-
Так найсумніше, що відсіюють тих, хто вже подався на номінацію і підпадав під критерії певної програми
22 Jan 2023, 05:40
190873/233720
20 minutes ago