Імміграція до Манітоби
-
Дивіться... Я волонтер і щодня отримую кілька емейлів від наших українців, які звертаються за тим чи іншим питанням. Не завжди маю час відповісти відразу. Так, от деякі люди пишуть в той же день "я відправив вам емейл кілька годин тому і ще не отримав відповіді..."
-
Згоден, але я на роботі не дивлюся пошту, і можу побачити це тільки ввечері
-
Для цього використовують інші канали звʼязку, а не імейл
-
Це не нормально. Може бути 1001 і одна поважна причина, чому ви цей імейл не перевірите за ці 4години. І сам Дмитро в іншому чаті казав, шо імейл це так круто, пару разів у день перевірив і ніяких тобі проблем, не те шо монобанк спамить пушами…
-
Вітаємо, Samantha Jones! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня друзі, підкажіть будь ласка що робити в ситуації що склалася. У сестри і дітей ( вони в Україні) були електронні візи cuaet зі строком дії до листопада 2022, візи не були вклеіні і в Канаду вони не приіздили , у іі чоловіка є вклеєна діюча віза cuaet( він теж в Україні). Питання- що можна зробити в цій ситуації сестрі , щоб виїхати в Канаду. Дякую
-
Це не ок вибачте. Не всі мають доступ до свого девайса через роботу. Або людина може спати вдень після нічної, мати медичну процедуру/операцію, розряджений телефон і т.д.
-
Може людина хотіла до дому скоріше піти 😅
-
Я згодна. Але давати 4 години і робити людям нерви, то недобре
-
Пояснити ситуацію, додати підтвердження якщо є. Ми люди як-ніяк
-
Я після переїзду в Канаду настроїла собі пуш сповіщення на емейл і щоб вони оновлювались автоматично кожні пару хвилин, коли зрозуміла, що це основний спосіб комунікації. Мені і на роботу на інтервʼю треба було відповісти в обмежений термін, ну і імміграція. Це ж все в наших інтересах, ніхто нікому не повинен.