Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Andrii Roz! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Це неможливо вже зробити зсередини Канади після 28 серпня 2024 року. Недавно відбулись зміни щодо цього процесу. Якщо ви прибули до Канади за візітор віза, не маєте погодження на ворк перміт, то щоб податись на ворк перміт (навіть якщо знайшли роботу), треба виїхати з Канади і подаватись з-за кордону. Офіційне повідомлення www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/ends-tpp-allowing-visitors-apply-work-permits-within-country.html
-
Проблема в тому що це проблема людина,яка подалась , офіцери мають широкі повноваження , і те що ми тут будемо з цим незгодні нічого не змінить . Я теж не був в захваті коли отримав листа ,але розумів,що це моя проблема , і що я офіцері нічого не докажу ,бо він з позиції сили,а не я . Я був в цій ситуації , але мені допомогли на роботі люди , просто гарний колектив .
-
Сестра вже ніяк не зможе податись на візу за CUAET. Вже пізно. Тільки, якщо її чоловік має погодження на ворк перміт і візу, сім'я також візи до Канади, то вони всі разом можуть прибути до Канади. Тоді і чоловікові, і його дружині видадуть ворк перміт.
-
100%. Вчора ввечері сіла перечитати нові повідомлення, в результаті всю ніч не спала. Чекаю на номінацію з квітня. В Loa було сказано you appear to qualify as a skilled worker in Manitoba і 860 балів. А вчора перевірила драфт коли була відібрана і зрозуміла, що 26 березня був special immigration measure Ukraine draft. Маю постійну роботу, але якщо відберуть по SWO то точно достатньо коштів не зможу показати. Сподіваюся на SWM але остання нервова клітина померла вчора 😂
-
Фактично, ці тимчасові заходи припинили на півроку раніше, ніж планувалося. Причина - відрегулювати кількість тимчасових мешканців Канади та зберегти цілісність імміграційної системи. While the temporary policy was set to expire on February 28, 2025, IRCC is ending the policy as part of our overall efforts to recalibrate the number of temporary residents in Canada and preserve the integrity of the immigration system. IRCC is also aware that some bad actors were using the policy to mislead foreign nationals into working in Canada without authorization.
-
Але ж були зміни і написали на сайті ІRCC що всім українцям в середині Канади будуть продовжувати ворк перміти
-
То я це і мав на увазі. Треба податись і продовжити ворк перміт.
-
Ні, нічого ніхто не буде "всім продовжувати". Українцям зробили виключення і дозволили подаватись на нові ворк перміт до 31 березня 2025 року. Однак за них це не будуть робити. Подаватись на нові ворк перміт потрібно самостійно. Автоматичного продовження "всім" не буде.
-
🔫 @KtoYA124 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: 🌵, @Malesdi, @Dima_wpg, @BohunYana, Olexiy Balabotkin, Vira Mykh, Lana Sweet, @gonardfreeman, @Ivanova_Alinka, @Kazantseva1403 Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
З усього вище написаного зроміло що всім хто по спецвибірці (близько 500 людей) треба шукати гроші на СВО.