Імміграція до Манітоби
-
То я це і мав на увазі. Треба податись і продовжити ворк перміт.
-
Ні, нічого ніхто не буде "всім продовжувати". Українцям зробили виключення і дозволили подаватись на нові ворк перміт до 31 березня 2025 року. Однак за них це не будуть робити. Подаватись на нові ворк перміт потрібно самостійно. Автоматичного продовження "всім" не буде.
-
🔫 @KtoYA124 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: 🌵, @Malesdi, @Dima_wpg, @BohunYana, Olexiy Balabotkin, Vira Mykh, Lana Sweet, @gonardfreeman, @Ivanova_Alinka, @Kazantseva1403 Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
З усього вище написаного зроміло що всім хто по спецвибірці (близько 500 людей) треба шукати гроші на СВО.
-
Мені вчора казали зо повинні були гроші бути 3 місяці до цього на разунку
-
По туристичній візі я думаю хелс кард не дають
-
Вітаємо, ...! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Припустимо я знайшов необхідні 16000 на сім'ю і планую їх заморозити на термін піару. Завтра я подаю відповідь на запит з випискою із банку з необхідною сумою. Цього буде достатньо для офіцера, щоб одобрити мені номінацію по СВО. Бо кажуть що гроші повинні були вже бути на рахунку не менше 3-х місяців. Але мені дали 30 днів на відповідь.
-
У вас була схожа ситуація?