Імміграція до Манітоби
-
Так, 2 роки одна робота, але я шукаю гроші, зрозумів що варіантів інших немає.
-
Так у вас же ще є будинок, постійна робота.
-
Доброго дня! Якщо на федеральному етапі завернули і сказали перероблювати заявку. Через який період повертали гроші за розгляд на федеральному етапі. Чи це буде як з поверненням за номінацію?) В кого були такі кейси?
-
Дмитро, я з Вами не сперечаюсь. По-перше, хочу розібратись. По-друге, щиро допомогти людині. Бо коли тобі приходить лист від офіцерів, то стільки нервів, що частіше всього потрібен погляд зі сторони. І допомога.
-
Агресія викликає агресію. Треба всім заспокоїтись і думати що робити далі
-
МПНП зробило виключення для українців, які підпадали під критерії SWO за self-assessment points. Система автоматично рахувала бали та ПРОПОНУВАЛА цим українцям йти за SWO, якщо вони відповідають вимогам. Завдяки цьому понад тисяча сімей розпочали імміграцію набагато швидше. Лист ЛАА - це не обов"язковий лист до виконання. Це лише запрошення подаватись. Якщо люди не виконували вимоги, вони могли не подаватись на номінацію. Однак, якщо вони подались, то хай пишуть до МПНП, якщо буде запит про гроші.
-
Дмитро, WES — дозвольте вам щиро подякувати за вашу безцінну роботу, досвід, за ваше волонтерство! Завдяки вам багато людей отримали омріяні номінації та PR і багато хто ще отримає (сподіваюсь і я в тому числі). Всім терпіння, розуміння та легкої еміграції!
-
А що вам написали в листі? Бо наявність довгострокового контракту теж не дозволяє пройти по стріму SWO. А не тільки відсутність 1 тис дол
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Написали тільки про гроші. Що немає необхідної суми
-
Дівчатам окрема подяка )
-
І насправді дуже велика подяка адмінам за таку допомогу людям ! Ці хлопці і дівчата роблять безмежну роботу і не забувайте що безкоштовно для нас Вони відповідають по 100500 разів за день на мільйон кейсів Хлопці і дівчата дуже Вам дякую !
-
Дякую, буду сподіватися )
-
Бо не знаю яку суму вказати в новій заявці на федеральному ) краще не буду враховувати ці 4000 тисячі заморожені)
-
Бо по суті це майже 4 тисячі заморожені, зараз подаємося ще раз ще 4 тисячі заморожені )