Імміграція до Манітоби
-
Кому дзвонити?
-
Дали 30 днів на зворотній зв'язок
-
Вчора отримав лист, треба писати і в аплікації підгружати лист і нову виписку з банку.
-
Дивіться... Ви покладете гроші зараз для номінації. Потім вам треба буде мати ці гроші увесь час протягом Імміграційного процесу, бо федеральний уряд може запитати також про нові виписки навіть через рік. Така приватна позика коштує десь 10-15% річних мінімум. Є випадки, коли 20% беруть.
-
-
А якщо подорож, наприклад, у іншу країну передбачала стиковку в аеропорту іншої країни, де час очікування в транзитній зоні був 5-6 годин, то цю транзитну країну ж не треба писати? Хто знає, підкажіть. В деяких поїздках у мене по дві стиковки навіть є, в транзитних і не транзитних зонах, по 4-7 годин.
-
Чому Ви тоді не написали нам (500 людей) , що всі підуть по СВО, і всім потрібно гроші? Ви ж кажете, що всі ваші знайомі знали цю інформацію.
-
Але ж цей чат для спілкування))😉
-
Однак, я дивуюсь, як люди замість того, щоб спробувати вирішити все одним листом-поясненням, і далі продовжують звинувачувати усіх на світі. За тих два дні, що тут тривають дискусії, можна було давно написати листа до МПНП і спати спокійно з тим, чи іншим рішенням.
-
Світ не без добрих людей, які дають без інтересу, треба пошукати.
-
Але після спецвибірки не було ваших коментарів на наші запитання. Я в Канаді з жовтня 2022, і не був в цьому чаті. Але до вас немає претензій, ви нікому нічого не винні.
-
Привіт, питання щодо форми імм5562 про подорожі на федеральний етап. Якщо немає дітей і я зазначила в їхньому полі «did not travel», але не поставила n/a, чи варто перезаповнити цю форму і додати через веб форму? У всіх інших формах вказувала n/a про дітей
-
Всі люди різні, я вам особисто вдячний за відео, робив по ним номінацію, візітор рекорд і інше. Але з людьми треба "помягше", всі на емоціях, стресують. Тим більше ми українці, у багатьох загострене відчуття справедливості. Всім гарного вечора, піду позаймаюсь чимось корисним. Напишу листа в МПНП 😉