Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора, чи був комусь дозапит на мову на федеральному рівні (teer 0-3 swm), після отримання aor? поділіться будьласка досвідом. Дякую
-
Дякую теж. Про це чула
-
Ми 2 місяці чеквли
-
Круто а відправляли як вже номінацію отримали ?
-
Майже місяць
-
Так
-
Кілько чекали
-
Так само і у нас, і мабуть у всіх інших, це нормально, я вже її переклав.
-
Для того щоб мене відібрали для сво потрібно було, щоб я поклеймила достатню кількість коштів для сво, які дають в свою чергу бали. Тобто без достатніх коштів я не проходжу по сво і тому логічно не отримую лаа, бо балів для сво не набираю. Але чомусь я його отримала, подавшись на свм. Тоді вже це їх проблема чого вони відібрали мене, коли бачили що я не відповідаю критеріям! + писали, що лаа це вже підтвердження, що провінція мене відібрала за критеріями, які я вказала, далі тільки документи на те, що я вказала. Тобто за логікою провінція згодилась на те, що я не відповідаю критеріям і видала мені запрошення. Логічно.
-
Щось сьогодні і вчора не було таймлайнів та повідомлень про отримані PR та номінації, про те,що справа вже in process. ((
-
Якщо ви жили і навчалися, то ви були резидентом тої країни. Travel history вказується із країни резидентства.
-
Ну так подякував буду тоді переводити
-
Це не є нововведенням, вимагали і вимагають таку довідку від громадян усіх країн, де військова служба є обовʼязковою. В Ізраїлі служба обовʼязкова для всіх, тому і всі мають розкрити деталі служби.
-
От сьогодні людина написала у приватні повідомлення, що дали номінацію після PFL, буквально за день після відповіді на лист. Також була ситуація SWO vs SWM. Дала дуже детальне пояснення фінансового стану та аргументи, чому вибирає Манітобу, як інтегрувались у local community , як волонтерить тощо.
-
Я Вашу відповідь вже почитала, погоджуюсь, то я Дмитру
-
Нажаль, нелогічно. В самому LAA писало про умови, в тому числі і settlement funds. І там чітко писало, що якщо ви не підпадаєте під умови програми, то потрібно decline LAA. Вас відібрали автоматом, бо ви набирали 60 кваліфікаційних балів.
-
Вже як майже місяць чекаю на AOR , колись працював в Польщі 5 місяців і 26 днів, то вирішив про всяк випадок зробити
-
Без поняття, мабуть всі 40 не потрібно.
-
Отримали
-
Але чи потрібно мені вказувати абсолютно всі вїзди/виїзди з тієї країни протягом 5ти років (там біля 40...) Чи можна лиш вʼїзд і виізд?
22 Jan 2023, 05:40
191246/236191
13 minutes ago