Імміграція до Манітоби
-
Ну так подякував буду тоді переводити
-
От сьогодні людина написала у приватні повідомлення, що дали номінацію після PFL, буквально за день після відповіді на лист. Також була ситуація SWO vs SWM. Дала дуже детальне пояснення фінансового стану та аргументи, чому вибирає Манітобу, як інтегрувались у local community , як волонтерить тощо.
-
Вже як майже місяць чекаю на AOR , колись працював в Польщі 5 місяців і 26 днів, то вирішив про всяк випадок зробити
-
Отримали
-
А продовжені паспорти IRCC приймає?
-
Дуже дякую 😊
-
Добрий вечір, нам дали номінацію на федеральний етап, у травні подались на новий дитячий паспорт(старий залишився), поки що не отримали і ще невідомо коли можна буде його отримати. Підкажіть будь ласка як правильно зробити, подаватись з старим дитячим паспортом і коли отримаємо новий просто повідомити їх, чи очікувати на новий паспорт та подаватись з новим паспортом?
-
З іншого боку, продовжують паспорти тільки за 2-3 місяці до закінчення. Консул приїздить десь двічи на рік. Скоріше за все виникне ситуація, коли декілька місяців паспорти в дітей будуть прострочені. І проблема не в паспортах, а в канадському статусі. Що робити у такому випадку?
-
Я перечитав кожне смс з приводу military. І так не зрозумів що потрібно переводити у воєнному квитку . (Групу крові . Мою особисту зброю я вважаю це зайве . ) сторінки на яких я не можу розглянути навіть штамп. Хто вже робив переклад напишіть будь ласка