Імміграція до Манітоби
-
Я перечитав кожне смс з приводу military. І так не зрозумів що потрібно переводити у воєнному квитку . (Групу крові . Мою особисту зброю я вважаю це зайве . ) сторінки на яких я не можу розглянути навіть штамп. Хто вже робив переклад напишіть будь ласка
-
Я все переклав та додав з формою мілітарі .
-
Вітаємо, Lesia Dukas! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Тут взагалі 0 інформації про вибірку. Тобто ти подаєш аплікацію, а система за якимось алгоритмом направляє тебе на певний стрім. Проблема в тому, що ти не знаєш який в тебе стрім поки тобі не напише офіцер/ дадуть/ відмовлять в номінації. А враховуючи терміни розгляду в 9-12 місяців - це просто треш.
-
Треба перекладати і копіювати всі сторінки. Навіть якщо їх 30
-
Через три дні після відправки нам дали портал один
-
Ми перекладали. Сказали, треба все. Навіть гірше: у нас там були обов'язки громадянина СРСР на 5 сторінках!
-
Слухайте, така думка. Чула таку новину, що Канада збільшила кількість іммігрантів після ковіду, щоб більше грошей завезли в країну. Вони це явно нам не скажуть, але я думаю, це один із їхніх внутрішніх критеріїв відбору. Це просто припущення, не факт!
-
Ні, не чутки. Хтось писав в групі, що їм офіцер пояснив. Вони мають бачити, що ви не приховала там ніякої інформації, і розуміти текст всього, що там написано. Ми навіть в листі поясненні додали, що якщо б чоловік призивався, були б відмітки в спец. полях, в яких пусто
-
Проблема в тому, що консульство стверджує, що буде продовжувати паспорт лише за декілька місяців до кінця строку. Цих місяців точно не вистачить для продовження статусу. Чи головне податися вчасно?
-
Як податися на продовження ворк перміту?