Імміграція до Манітоби
-
На федеральний етап? Можна в один документ, так багато хто робив.
-
Ми теж не друкували ніяких форм на федеральному етапі. Нам прислали дозапит на мілітарі рекорд
-
Я не служив. Тому ж її не треба заповнювати. Вірно? Я просто додаю дійсне посвідчення де є відмітка про те що не служив в others
-
Там є тільки 2 форми які треба роздрукувати та підписати. Це форма комонлав, і форма де батько або мати дає дозвіл на міграцію Наче так
-
У мене нормальний бал для свм і кинуло мене не за моїм бажанням. … тоді треба було напочатку казати, що треба 10к щоб податись на номінацію від манітоби, навіть якщо захочете йти за іншою програмою
-
І в чому суть спецвибірки якщо умови такі сами для сво? І де то послаблення щодо грошей? - навпаки.
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка в мене така помилка як заходжу на MPNP😢 я щось не так роблю чи то на сайті помилка
-
Так, треба
-
Вибачте, я не знаю. Такої ситуації не маю
-
Лол! Значить ви б взагалі нікуди не попали в такому разі. Тільки дали шанс вам на спецвибірку
-
Добрий вечір. Подалися на федеральний етап. Хочемо зробити дружині та дитині щеидодаткові закордонні паспорти. Чи треба після виготовлення та отримання нових паспортів повідомляти провінцій імішраційний офіс чи федеральний? Якщо так чи треба скани нових відправити? P.s. діючі паспорти з канадськими візами ще дійсні 2 роки
-
Я отримала сво на наступний день як подалась. Мене не питали чи я хочу по свм
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, чи потрібно заповнювати цю форму, якщо в тебе є дитина від попереднього шлюбу, яка живе з її матір'ю не в Канаді і яка не акампанує тебе? Дякую!
-
Ми розбирались куди подавались і відповідаємо вимогам…але який в тому сенс?! Зависли десь невідомо де по невідомо яким причинам
-
Значить вас не вибрали за свм. Якби був вищий, то вибрали б
-
Добрий вечір, я вибачаюсь, а по якому напряму їм в результаті дали номінацію, сво чи свм, ви не знаєте часом?
-
Не переживайте був вищий
-
Який це нормальний бал? Якщо у вас менше, ніж 834 було, то вас би нікуди ніколи не вибрали у 2024 році
-
Суть в тому, що українці йшли поза конкуренцією з усіма. Це окремий стрім для них. Все. Для кваліфікації треба було просто набрати 60 балів. Легко
-
Не відповідали люди, при чому більшість, які клеймили менше 10к і отримували номінацію за сво. І таких багато і дуже
22 Jan 2023, 05:40
191303/229088
5 minutes ago