Імміграція до Манітоби
-
В лаа прописом немає про потребу мати 10к але вказано що якщо ви не відповідаєте вимогам однієї з програм мпнп то маєте відкликати заявку. Для сво 10к кадів є обовязковими а для свм рекомендованими. Тобто при відсутності всієї суми при подачі ви не відповідаєте сво, що є однією з програм мпнп і мали б відкликати заявку. Щось я пропустив цей момент при отримання лаа. Мабуть потрібно писати їм листа, вибачаючись сказати що кенселю чи відкликаю подачу на мпнп, щоб не банили.
-
Вітаємо, Natasha! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Ті 'не зрозуміло хто' також платять 30% податку. Не всі звичайно, багато хто покатався тільки туди-назад. Але українці додали людського капіталу країні. Он у Польщі зріз ВВП за минулий рік - у тому числі через українців, які працевлаштувалися і витрачали гроші в Польщі
-
Про людський капітал - не так все прозоро, нажаль. Звичайно ми всі розумні, вправні і талановиті... але...мова і місцева кваліфікація. Без імені, є знайомий - вдома начальник відділення лікарні, людина з великої літери. Мабуть, наукові роботи, дисери, врятовані життя. А мова англійська на рівні 4-5 по селпіпу. І вік вже не дозволяє за рік-два підтягнути до "молодшого наукового". Ось гайки з філіпінцями і крутить, хоча вони йому не рівня. Прикро, але багато з цього "капіталу" для Канади - Равшани і Джумшути (теж розумні хлопці, але сказати можуть тільки "вах, нащальникє"). І всі ці "мій роботодавець дуже хоче найняти українців"...а хто не хоче? Йдуть на мвнімалку, готові вигрібатм і в неділю замість дня народження дитини вийти на овертайм(((
-
Вибачте, нічне "накипіло"
-
Все, ще раз вибачаюсь, мовчу з філософією
-
Ну у нас війна два з половиною роки. Багато хто переїхав з тих країн, де війна не закінчується десятиріччями і сторіччями, дітей там їдять, сексуальні меншинства катують до смерті. Так що не ми гірші, не ми кращі
-
Та все ок, не вибачайтеся. Мене просто тригернуло оте 'невідомо хто'. Бо так, є люди прилетіли з усього світу, де їм і так непогано жилося. А є люди, у яких зруйноване житло і вибиралися з окупації, і які невідомо коли побачать свою домівку, якщо взагалі побачать, а чоловіки та тати на фронті. Тому звичайно канадцям деяким легко ненавидіти політиків за підтримку інших народів. Бо вони не знають що таке війна і дай Бог ніколи не дізнаються.
-
не підкажете, куди їм писати? в мене та ж сама ситуація як і в багатьох інших, подавала все як на свм, робила все по відеоінструкції, отримала лаа в день спецвибірки тут в чаті питала, чи це не буде проблемою -- відсутність 10 тисяч - завірили, що все ок, ви йдете по свм хочу тепер написати листа і уточнити все у компетентних органів, чи відкликати свою заявку і починати все з 0, чи все таки я по свм іду і не варто хвилюватися дарма