Імміграція до Манітоби
-
Ну у нас війна два з половиною роки. Багато хто переїхав з тих країн, де війна не закінчується десятиріччями і сторіччями, дітей там їдять, сексуальні меншинства катують до смерті. Так що не ми гірші, не ми кращі
-
Та все ок, не вибачайтеся. Мене просто тригернуло оте 'невідомо хто'. Бо так, є люди прилетіли з усього світу, де їм і так непогано жилося. А є люди, у яких зруйноване житло і вибиралися з окупації, і які невідомо коли побачать свою домівку, якщо взагалі побачать, а чоловіки та тати на фронті. Тому звичайно канадцям деяким легко ненавидіти політиків за підтримку інших народів. Бо вони не знають що таке війна і дай Бог ніколи не дізнаються.
-
не підкажете, куди їм писати? в мене та ж сама ситуація як і в багатьох інших, подавала все як на свм, робила все по відеоінструкції, отримала лаа в день спецвибірки тут в чаті питала, чи це не буде проблемою -- відсутність 10 тисяч - завірили, що все ок, ви йдете по свм хочу тепер написати листа і уточнити все у компетентних органів, чи відкликати свою заявку і починати все з 0, чи все таки я по свм іду і не варто хвилюватися дарма