Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка, fee за номінацію повертали, якщо заявка була подана до квітня 2024 (якщо не помиляюсь). Я подавав практично рік тому, у квітні-травні цього року подав на фед рівень. Fee так і не повернувся. Чи варто писати щодо цього чи є офіційне роз'яснення щодо цього?
-
А скажіть, якщо по SWO, отримали номінацію коли не працювали, і влаштувались на роботу вже в процесі подання заяви на федеральний, employment verification letter на федеральний додали, то чи повідомляти mpnp?
-
Вітаємо, Виктория! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Достатньо для IRCC , якщо номінація по SWO.
-
Мені теж не повернули, ще чекаю. Рішення щоб бабки вернути нема .... Чекати...
-
Дякую, вибачте, тобто mpnp не повідомляти, достатньо employment verification letter вкладеного в заявку на федеральний?
-
A є хто ще завис 4+ місяців після aor?
-
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка, які зараз умови проходження мед.огляду? Людина приїхала і має 90 днів на проходження.
-
В мене теж.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, може в когось є контакти щоб зробити довідку о несудимість з Італії. Дякую за будь-яку інформацію
-
Дякую. 🙂
-
Необов'язково, якщо старі ще дійсні
-
SWO дають на підставі виконаних критеріїв, де ваша минула робота виступає зв'язком чи ваші родичі, для SWO аплікантів не потрібно оновляти номінацію, якщо змінився роботодавець. Достатньо employment verification letter для PR application у вашому випадку.
-
Друзі, на федералтний етап, якщо пейстаби підгружати, то за який період? Також за 3 місяці?
-
Доброго дня. Я в процесі очікування номінації. Отримали нові паспорти. Чи обов'язково їх завантажувати зараз в mpnp акаунті через add documents чи почекати отримання номінації? Старі паспорти ще дійсні 7 місяців.
-
Доброго ранку Підкажіть будь ласка відправив нещодавно заповнену заявку на федеральний, загрузив той архів і виявив що є деяка неточність в попередній історіі типу депендант аплікант 2021/06-2023/03 працьовала але по факту останні два місяці ні, має бути 2021/06-2023/01 працювала і далі 2023/01-2023/03 не працювала, як би це краще оформити, написати просто у веб форму і додати лист пояснення чи може одразу завантажити нову форму 5669 для депенданта (друкувати, підписати, сканувати) і там все знову продублювати і додати цей момент правильно і додатково лист пояснення? до аор ще довго чекати. Як би тут краще поступити?
-
Lana Sweet хоче кікнути Міха з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Доброго вечора. Сьогодні готовий пропонувати дуже добру онлайн-вакансію для тих, хто вже давно у пошуках роботи. Не ск*м, не оф*си, не бра*ка, не ка3*н0. Загалом - не маячня. Від 18 років.
-
Я і ще мінімум 5 людей в чаті відписувались
22 Jan 2023, 05:40
191481/229182
32 minutes ago