Імміграція до Манітоби
-
Это Скам)
-
Українською, будь ласка.
-
Доброго вечора, може комусь відомо коли почнуть роботи вибірки по всім професіям з нормальними балами? +-740
-
Добрий вечір,підкажіть будь ласка якщо працювала по 5 місяців в Туреччині 4 роки ,чи потрібно справку про несудимість?Завчасно дякую
-
Дюже не скоро
-
Дякую
-
Скоріше за все - так
-
Це невідомо. Хтозна чи взагалі це повернеться. Провінція робить вибірки відповідно до потреб ринку.
-
Так
-
Якщо дитина 10 років зі мною не імігрує,то платити не треба,я правильно розумію?
-
Дякую за відповідь
-
Так, прийде поштою десь через тиждень
-
Привіт чат Не зовсім іміграційне питання, але дотичне. Сьогодні прийшло в особистий кабінет новий статус і пише що воркперміт схвалений. А вот сам ворк перміт як отримати? Прийде звичайною поштою пізніше?
-
Дія браузер військово обліковий документ витяг
-
Підскажіть будьласка чи military record треба роздруковувати і підписувати . Чи просто так відіслати? Я так розумію він код не створює
-
Не у всіх вони є.
-
Не всі є у базі. Там є точно ті, хто поновився на обліку за часів електронного обліку, а також ті, кого воєнкомати не полінувалися внести. Це моє розуміння.
-
То я так розумію можна роздрукувати підписати відсканувати і відправити. Бо я щось не дуже вмію електронні підписи ставити
-
В мене не має документу ніякого повʼязаного зі службою, навіть приписного не має, буду писати чому.
-
Цікаво, що видасть система тим, хто і не служив і на обліку не стоїть
22 Jan 2023, 05:40
191660/229386
17 minutes ago