Імміграція до Манітоби
-
Хто нещодавно отримував AOR, які зараз терміни?
-
Я так і хотів спочатку, але видає помилку. Можна тільки одне
-
Пишите і дівоче, і у попередньому шлюбі. Усі прізвища, які вона мала.
-
Дякую.
-
Спробую. Дякую
-
Тут нема двох вокр пермітів. Все вірно
-
Добрий день. Поясніть будь ласка, я подаю заявку но продовження ворк перміт. Чому тут 2 ворк перміта. Я щось заповнила не вірно чи так і треба. Дякую
-
Ні, немає.
-
Думаю, що для дівочого є інше поле.
-
Не ставте між прізвищами кому
-
Щось я такого там не зустріла. Треба знову кожну перевірити Дякую
-
Тільки там, де просять вказати попередні прізвища
-
Я думала не треба писати дівоче. Це треба в кожній строчці де є моє прізвище, писати і те і те?
-
На ПР точно треба
-
Так нафіга мені посередник. Там все простіше простого. Я вже робила її. Просто пам'ятаю , що хтось писав що можна якось просто оплатити з канадської картки, щоб не мучитись зі swift. Знайти тепер то повідомлення не можу
-
Я так розумIю якщо вы небули в Польщі то не потрібно робити нову довідку . Вона дійсна лише місяць . Але же ви не їздили туди . Я перед Канадою в останній день зробив довідку я вважаю що вона повинна працювати .
-
Кому цікаво сьогодні повернули за номіную гроші,подавався 24 серпня 2023 року .
-
Добрий день, Підкажіть, будь ласка, наче погортала вже чат і хотілося б впевнитися у вірності рішення Я головний аплікант на парт-тайм, звʼязок із Манітобою по родичах (SWO), чекаємо на номінацію вже 5 місяців Чоловіка зараз звільняють і відправляють на ЕІ до Нового року, а там видно буде Чи впливає це якось на рішення офіцера? Треба прям шукати зараз активно роботу, чи можна посидіти вдома і знайти просто додатковий тимчасовий заробіток окрім ЕІ? І я так бачу, що MPNP треба всеодно попередити про це і завантажити цей ROE , чи може ще щось треба? Дякую!
-
На оф сайті потрібно дивитися . Там все вказано
-
Я тут живу на форумі))) то ж багато хто пише про запит додатковий довідки. Ну і на оф. сайті вказано, що дійсна довідка 1 рік. То ж , якщо пришлють дозапит, просто не встигну за 30 дн зробити
22 Jan 2023, 05:40
191918/236373
about a minute ago