Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора! Я зараз на етапі очікування номінації від провінції. Чи можу я зареєструватись на порталі і почати заповнювати форми на федеральний етап, чекаючи номінацію?
-
Ми не встигли отримати результат SELPIP до 30 квітня,отримали 2-3 травня,але було запізно
-
Це SWM? Офіцер хоче бачити реальні гроші, які ви маєте для проплати PR processing fee. Маєте більше, обов'язково давайте підтвердження
-
А ще питання, ви свідомо не здавали англійську? Мені просто цікаво, можете не відповідати, звісно)
-
Без мови по Тир 3
-
Відео про федеральний етап?
-
Відкрийте відео Дмитра як заповнювати, і там буде посилання
-
І яку туди інформацію можна вносити?
-
Я так розумію, що якщо вас вибрали по сво то має бути обов'язково на апліканта 10 тис і плюс 2 ти с на кожного депендента. Можливо вам дають шанс показати хоча б кошти для оплати аплікації по на всіх
-
Ну маю наувазі що подача на федеральну це ще не 💯 вірогідність отримання пр Як я зрозуміла
-
Я подавалася на SWM, але вибрали мене по спец вибірці . Я не зрозуміла що мається на увазі під While you do not need to meet the usual settlement funds required by the MPNP? На рахунку маю трохи більше чим потрібно заплатити за fee
-
Ви не змогли кваліфікуватись на спецвибірку для українців?
-
Ну так, навіть якшо на федералці аплікацію вже апрувнули і є final decision то ше є процедура лендінг: портал 1, портал 2 під час якого можна втратити роботу, сісти п‘яним за руль, чи виїхати у відпустку у Доменікану і по дорозі назад взнати шо ваша канадська віза скасована і немає як повернутись в країну ., Навіть апрув на федералці не робить вас резидентом, коли eCORP вже є на руках тоді вам вже гарантовано прийдуть рано яи пізно карточки, і резидентом рахуєтесь з дати полученя його, до того моменту , шо AOR , шо біометрія, шо беграунд комплітед оці, яи типу при арайвал летер це все взагалі немає значення і аплікація може застрягнути на любому етапі
-
От вмієте надихнути😂
-
Переклад речення: Незважаючи на те що на вас не поширюються звичайні вимоги по коштам на проживання, ви повинні мати змогу продемонструвати що ви можете покрити плату за федеральну PR заявку для вас і вашої родини. Тобто вам потрібно надати наприклад стейтмент з рахунку якщо у вас на ньому є відкладені гроші, якщо суми не вистачає то прикладіть ще пейстаб з роботи де видно яка у вас зп і що її наприклад буде достатньо що б все оплатити.
-
Я теж по спецвибірці, тому що коли отримав laa була лише спецвибірка звичайних swm не було. Дякую за відповідь
-
У нас три тижні (через два тижні після зміни статусу на in process був дзвінок до роботодавця). Подавались у листопаді 2023, статус змінився в кінці липня. Також виявилось, що вибрали по спецвибірці, тож довелося покласти гроші на рахунок і додати пояснення, чому вони не були там раніше, аби мінімізувати потенційні додаткові запити.
-
Бо можуть ще раз зарахувати повторно. Тут у багатьох так. Зареєструвалась в трекері. Інформація співпадає. Але печаль - з 22 липня жодних рухів
-
А можна посилання на нього?
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/applications/details
22 Jan 2023, 05:40
192027/229593
23 minutes ago