Імміграція до Манітоби
-
Я 3 місяці.. ви на французьку ?
-
Доброго дня! Кого треба попередити якщо я на федеральному етапі піду на другу роботу? Основна робота та ж сама, фулл тайм, але хочу ще на другу парт тайм взимку. Чи треба це якось узгодити?
-
Вітаємо, Serhii Pavliuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Підкажіть таке питання, при заповненні федерального етапу (форма імм 0008 особисті данні) статус у Канаді, дитина має стаді перміт , та ворк перміт отриманий пізніше за стаді і відповідно з довшим кінцевим терміном, зараз навчаєтся в універі. То вказувати статус студент чи воркер? І наступний пункт від коли до коли , вказувати від коли заїхала в Канаду чи від коли виданий документ той що вказуєтся (стаді або ворк перміт)?
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, на провінційному етапі потрібно вказувати дитину, яка померла? У формі IMM5406 точно треба, там є графа де писати дату смерті і місце смерті, а саме у Формі 0008 потрібно вказувати? Якщо вказувати, то писати не супроводжує і причину смерть? Чи там все таки не потрібно?
-
На федеральному етапі потрібно буде
-
Наша ситуація . З документів : стаді перміту не мали , ворк перміт отримували повторний після 7 липня 2023 в якому вже указано , що не маємо права навчатися в вищих нав.закладах . Ворк пер іти отримані до липня 2023 прирівнюються до стаді . Тобто , якщо б ми не отримували новий то все ок. Отримали підтвердження про зарахування до університету ( дійсне три семестри ), подалися на стаді і чекаємо , що прийде перше PR чи стаді . Надіємося , що до другого семестру щось та й прийде . Доречі , в університеті сказали , що навчатися можемо по нашому ворк перміту , але за повну вартість , а от як що на знижку подаватися то не підходить ) або ж інший варіант йти все таки вчитися і коли прийдуть якісь із документів на протязі семестру вони перерахують суму і нададуть знижку , ми не стали ризикувати і все таки чекаємо . Якось так )
-
Доброго дня, скориставшись пошуком, побачив кілька повідомлень від людей зі схожими ситуаціями, але буду вдячний за допомогу. Подавався на smw у лютому, учора прийшла номінація на swo, ніяких дозапитів не було, одразу завантажив усі документи, переклад усих дипломів і тп, здав ielts на 7, грошей у стейтменті було 5тис .Працюю на тій же роботі вже більш півтора року, з України додавав витяг шо я працював на такій же посаді 2 роки. Питання у тому, це офіцер сам змінив програму, чі це помилка? Трохи стрьомно, бо сво вимагає коштів і тд. Вдячний за ваші думки
-
Не треба чекати. Ви же не міняєте роботу. А йдете на ще одну
-
А через яку форму (web form через які додають документи?) і чи треба щоб вони мені надали згоду до підписання оферу?
-
Ніяк. Воно через рік само видаляться