Імміграція до Манітоби
-
Дмитро, дорогенький Ви наш, в мене теж було таке відчуття, а тепер — після Ваших слів — майже впевненість)) ПС. Користуючись нагодою, дозвольте ще раз щиро і від всього серця подякувати Вам та пану Василю за ту титанічну працю, що Ви робите!
-
Дякую вам,хороші мої)) Так. 2 березня склав мову (саме півроку фултайму підіспіло). Відразу подав EOI , в кінці березня приходить LAA. 11 квітня подався, оплатив. 28 вересня , вкотре ідкривши — побачив Ін Процес.)) Подавався по SWO.
-
Там, тепер це буде моє настольне відео на найближчі тижні)
-
Ну в даному випадку була згадана дата, коли засабмітили )))
-
Поки рано. В мене ще пару питань🤣
-
А мені 😭 Мені естафету
-
Знаєте, в моєму процесі теж був момент, коли склалося враження, що офіцери прочитали тут моє повідомлення і тоді виникло друге питання, а звідки знали хто я? Яке моє прізвище?😁
-
Урочисто приймаю)
-
Гляньте відео, де є інструкція, як заповнювати. Лише зверніть увагу, що відео записане десь рік тому, а тому деякі форми могли несуттєво помінятись.
-
Я вже закінчую заповнювати. З радістю передам вам естафету🤣
-
Так) Страшно) Буду тепер теж питаннями мучити всіх) ПС. Обіцяю за Довідку з Дії— ні-ні)))
-
Друзі, питання по федеральному етапу. Інформацію по поточній роботі підгружати у розділ "previous experience in Canada?"
-
Точно можна починати федеральну заповнювати
-
Вітаю. Не марно написали це повідомлення t.me/uccmb/233225 Тепер не заспокоїтесь ще більше))
-
Що маємо з варіантів стосовно роботи: 1. Proof of previous relevant work experience. 2. Proof of Work experience in canada. 3. Employment/source of support. Я думаю так. Про поточну роботу у п.3, про листи від роботодавців попередіх у п.1. Якщо попередні були у Канаді, то у п.2. Вірно?
-
Не так багато в МПНП україномовних офіцерів. Буквально на пальцях однієї руки можна перерахувати тих, у кого українська є рідною.
-
Ні-ні, все тільки випадковість. Просто так сьогодні зійшлись зірки.
-
Після цього Вашого повідомлення, боюся, тут появиться 100+ схожих прохань до офіцерів 😂
-
Ні там точно було щось інше. Прокрутіть варіанти
-
Не скажу за всіх я свої не грузила. Тільки чоловіку. Але то на ваш розсуд, всі роблять як вважають за потрібне
22 Jan 2023, 05:40
192237/231260
11 minutes ago