Імміграція до Манітоби
-
Потрібно. Proof of status чи якось так називається.
-
Я би таких вчителів гнав би зі школи мітлою з пожиттєвою забороною на будь-яку роботу з дітьми.
-
Це тут школи нормальні,моя школа була стандартна,по мірка України.Ні, в моїй такі вчителі були в пошані,бо тягнули дітей крутих батьків.👍Надіюсь тут такого не буде
-
Підкажіть будь ласка, якщо віза в одному паспорті, а вп видано на інший паспорт, можна виїхати за кордон? Чи треба отримати візу у паспорт, по якому видано вп? Обидва паспорти діючі.
-
Так, я розумію про що ви. В мене в школі теж були такі вчителі.
-
Якщо термін дії візи є дійсний - то так, потрібно мати обидва документа з собою
-
Мені віддали паспорт 15 річної
-
Я була минулого тижня в консульстві, мені сказали, якщо дитина здавала відбитки, то паспорт можуть віддати лише їй після того як вона підтвердити своїм відбитком. Значить ви були винятком з правил.
-
Скажіть будь ласка, працює ще программа підтримки друзів чи спонсорство? Дякую за відповідь!!!
-
Щось новеньке , будь ласка детальніше про цю програму 😂
-
Привіт, хто вже заповнював на федеральну програму, впевнений, що багато хто працював нелегально в Європі, що писали? Чи писали вагалі? Який статус в крахні вказували?
-
Це так і було, но не знаю прцюе чи ні. Підтримка друзів в Манітобі. Працює ця програма чи вже ні? Хтось може приходив по цій програмі чи підтримував друзів, дякую за відповідь.
-
На основі SWO через спецвибірку для українців раніше можна було клеймити зв'язок з Манітобою через друзів. Ця програма закрита з 30 квітня
-
Я вибачаюсь, на сайті е така програма по підтримка, то не добавляе баллів для зв'язку з провінціей а окрема програма підтримки друзів. Не родичів а друзів.
-
Скиньте посилання на цю програму, про яку ви говорите
-
SWO є, але вибірка там проводяться тільки по стратегічним ініціативам. По друзям/родичам не проводять.
-
Я так розумію що ця програма вже не працює?
-
вам вже декілька разів відповіли, що ні, така програма закрита)
-
Дякую, друзі можуть підтримати но вже не вийде?
-
Так, не працює, вона закінчилась 30 квітня 2024.
22 Jan 2023, 05:40
192458/234904
3 minutes ago