Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку. Перепрошую що питаю ще раз. Допоможіть будь ласка розібратись. ЄОІ заповнив 29 травня 2024р. І вказав досвід роботи 4 роки(процював 7 років на одному місці). Фактично працював до 24 лютого 2022 а 14травня 2022 виїхав з України ( офіційно) Але звільнили мене офіційно 3 березня 2023р. На момент подачі ЕОІ мав 1рік
-
Бо на сайті прочитав, що є візи мультіплай, а є одноразові. Насторожило)
-
Можно)
-
Підкажіть, будь ласка, віза Візітор , що видавалась по Куает перші місяці війни -- вона ж мультіплай ,вірно ж? З нею ж можливо виїхати на тиждень та повернутися до Канади, якщо є Ворк Перміт і віза не прострочена?
-
Доброго ранку. Вибочте що питаю ще раз. ЕОІ зоповнив 29 травня 2024р І вказав 4 роки досвіду роботи(7 років на одному місці) Але фактично процбвав до 24лютого2022р Потів виїхав з України 14 травня 2022р( офіційно) Звільнили мене офіційно лише 3 березня 2023р На момент заповнювання ЄОІ мав 1 рік Стажу В Канаді. Питання таке правильно вказувати 3 роки або 4роки?
-
Так мої теж поїхали в Україну паспорти робити) Вже поскидали мені свої візи тільки що. Мультіплай, Візітор.Відлягло)
-
MULTIPLE..Пробачте бо в мене інша віза 🤷🏼♀️Тому нічого не можу сказати. Пробачте🤷🏼♀️
-
А яка у Вас віза??
-
Я зараз в Україні.Виіхала 2тижні назад.Повертаюся післязавтра))В мене є віза, WP,і бумага с роботи де я офіційно працюю.Вот і подивимось🤷🏼♀️
-
Звісно))Паспорт дійсний,віза дійсна,Ворк Перміт,бумага с роботи)))Тому я спокійна))
-
Все буде добре. Старий же паспорт діючий, віза не протермінована, Ворк Перміт з собою?) Все добре буде)