Імміграція до Манітоби
-
@hrbvch хоче кікнути Лера з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Прeдлaгаю пaссивный заработок онлайн, хoрoшaя прuбыльнoсть, всe дeтaли в лс, от 25 лет.
-
Дякую. Що стосується «family/household registry/book», чи потрібно це робити? Більше 30 сторінок… І якщо знаєте, що мається на увазі “if applicable”?
-
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно заповнювати форму imm5409 Statutory declaration of Common Law, якщо є офіційний сертифікат про Common Law?
-
🔫 @FTMAHkQ кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @manfromthenorthwest, @Evampire, @shmika6, Lada Vifliantseva, Natali Fogel, Yodshiharrada, Andrii, @vaultboyukraine, Oksana, @jettecs Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Що ж робити. Час іде.
-
Бали замінюються кожного разу, рік тому були біля 650..700, можливо впадуть також, але не в найближчий час. Інша річ, що навіть з високими балами вибірок немає з червня.
-
Бали змінюється кожної вибірки, наступна може бути із 850. Ніхто не знає.
-
Не потрібно, але національні ІД або паспорти додайте, якщо є можливість
-
Треба заповнювати
-
Громадо, чи правильно я розумію. До того щоб нас обрала провінція ми маємо мати мінімум 834 бали? Бо якщо наприклад балів 808, то марно розраховувати на підтримку провінції?
-
Це потрібно заповнити вручну та підписати третьою стороною там де отримували Common law certificate в Vital Statistics чи це якесь інше місце?
-
Покращувати англійську, здобувати досвід роботи
-
Зрозумів Дякую за відповідь А як повернусь, треба написати їм листа, що відлучився ненадовго?
-
До 1 портала можна.
-
Доброго дня, громадо! Скажіть, будь ласка, чи можна на федеральному етапі виїздити з Канади ? Хочу злітати у відпустку✈️ Пошуком в групі користувався, змістовної однозначної відповіді не знайшов(
-
Ні, якщо це короткострокова відпустка - не треба нікого повідомляти.
-
Це не підкажу повністю. Знаю що треба підписувати вручну (це одна з двух форм, які так треба підписувати), а чи треба завіряти там же - не знаю. Може хто робив це, підкаже точніше.
22 Jan 2023, 05:40
192654/236876
3 minutes ago