Імміграція до Манітоби
-
Не потрібно, то дата закінчення ліцензії нотаріуса, вона ніяк не впливає на ваш переклад
-
Чи хтось завантажував документи на яких дата дійсності не дійсна? В мене на перекладах дата червня. Я і не знала, що це ліцензія нотаріуса.
-
Вітаємо, Nika! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня!Підкажіть будь ласка, чоловік моряк, ходив у рейси, як правильно розрахувати роки досвіду роботи, якщо кожен рейс звичайно був менше року? Просто приплюсовувати місяці?
-
Підкажіть будь ласка, чи потрібен стейтмент із банку на федеральний етап прикріплювати?
-
Якщо є в когось досвід, що так робили при подачі, то напевно так і треба, дякую велике🙏🏻
-
Додати місяці швидше за все. Так тут робили моряки, для моряків важко щось порадити.
-
Я у 22 році консультувався у бест вестерні з консультантами з цього ж питання, вони сказали можеш сплюсувати але це все буде на розсуд офіцера що розглядатиме цю справу. Так як у мене це були контракти по 6 місяців, я вирішив не ризикувати і не подавав досвіду.
-
Неможливо поміняти. Вибірка робиться автоматично на основі даних, заявлених у ЕОІ. Якщо розбіжності не є критичними, то буде просто попередження і пропустить засабмітити.
-
Усім доброго дня,підкажіть будь ласка,чи можна якось змінити інформацію у EOI(випадково не те вибрала)коли вже обрали на MPNP,бо тепер система показує що розбіжності і не пропускає далі.Дуже дякую за відповіді🙂
-
Вітаємо, Viktor! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаю! Нагадайте, будь ласка, як можна в Канаді зробити апостиль диплому, додатку, сертифікату спеціаліста та категорії виданих в Україні?
-
Доброго дня. Хочу спитати про досвід тих людей, хто обіймав говернмент позиції в Україні і вже отримав ПР в Канаді. Як довго розглядалася Ваша аплікація після отримання АОР? Дякую.
-
Дуже дякую вам за відповідь
-
Вітаю спільнота! Підкажіть чи вплине наявність нерухомості в іншій провінції на отримання pr через номінацію від Манітоби?
-
Документи точно в Україні мають бути, їх прошивають. Подати мабуть можна за довіреністю.
-
Як, якщо фізично я у Канаді?
-
Це все в Україні робиться.
-
Відправляєте документи в Україну, і будь-хто повнолітній може подати Ваші документи на апостиль
-
Це можна дистанційно зробити. Трохи дорожче буде якщо з Канади.зайдіть на сайт apostille.in.ua/ua/
22 Jan 2023, 05:40
192685/235276
less than a minute ago