Імміграція до Манітоби
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Gentra, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Так здала
-
Olena хоче кікнути Gentra з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Як довго чекали коли статус в документах змінився з отримано ,на переглянуто ?
-
Цікаво чому бекграунд na .
-
Підкажіть будь ласка , можливо щось треба там змінити або додати .
-
Після AOR до review of additional documents? 1 місяць
-
То як краще вчинити ?)
-
поки ви дозагружали доки чи щось здавали, вони ще те не прийняли. Як тільки додадуть ті доки/перевірки, то статус знов зміниться на "ін процесс"
-
Дурне питання , але як глянути через трекер ?
-
Я не знаю відповідь . Просто здивований , бо бачив чаті,що ті хто здав біометрію -мають інший статус . Мабуть офіцер не змінив . Гляньте через трекер ,може там буде інше
-
Це цікаво бо у мене такий самий статус в анкеті на бекграунд ,але в трекері background in progress . Трекер десь на 1.5 місяця відстає мені здається .
-
Невідомо, поки немає оголошень..якщо і буде продовження, то можуть ввести додаткові критерії. Чекаємо новин.
-
Там статус потім зміниться на background check completed. Щось таке.
-
Чи буде продовжена спеціальна програма для возʼєднання сімей українців після Жовтня?
-
Вітаю 🥳 Коли статус змінився на complete?
-
В мене теж тільки тиждень назад в понеділок я побачив статус що в процесі. Вже тиждень пройшов. Чекаю ))
-
Супер) мій змінився на компліт вчора, теж сподіваюсь отримати вже цю номінацію скоріше)
22 Jan 2023, 05:40
192892/230188
about 2 hours ago