Імміграція до Манітоби
-
так, в моїх листах був офіс не в іншій провінції, а в США.
-
Питання. Що робити у ситуації коли справа попала до офіцера який звільнився, наприклад? Нічого? Просто поховати все?
-
Трохи дурне запитання. Не можу знайти редактор фото на сайті ірсс, раніше було, типу загрузив фотку, підігнав під їх стандарти, зберіг. Тепер не можу знайти вони його прибрали чи це щось зі мною не так? Допоможіть))
-
Може не треба тоді ці зайві хвилювання :)?
-
Дякую, за відповідь.🙏 Читала останні новини, що будуть давати відмови у Wоrk Permit сімейним заявкам....цікаво чому...
-
Уявлення не маю
-
А як ви знаєте що з вашим офіцером?
-
З дати рдобрення
-
Дякую за відповідь... Чи не підкажете? продовжили на 3 роки із дати одобрення? Чи із березня ?
-
Отримав в пʼятницю ,подавався 24 серпня
-
Але я ще вкінці червня до них телефонувала, щодо того і вони відправили нашу заявку в кризову форму і писала на початку вересня до них
-
Моя заявка застрягла у ін процес, по телефону сказали що нічого подивитись не можуть, чекайте… Як не хвилюватись, якщо від цього залежить подальше життя і треба розуміти як його планувати?
-
В мене с 26 березня, я вже чекаю на екопр, поки воно прийде😂так і не дочекалась😂
-
Чи можете написати номер телефону до них?
-
Нажаль, немає якогось єдиного часу для кожного процесу, ви можете телефонувати час від часу та запитувати, не впевнений, що ми маємо більший вплив на внутрішні процеси MPNP чи IRCC
-
Порадите також до них дзвонити?
-
Ну США точно не підійде. Але в Манітоби є достатньо компаній-посередників, через які можна заключити контракти із вашим роботодавцем в США. Цілком легальна схема. Наприклад, я знайшов контакт в США, але мені необхідно працювати на Канаду. Я шукаю компанію, яка спеціалізується у даній сфері. Таких компаній у кожній провінції багато, але шукайте ту, яка існує давно і має відповідну репутацію. Дальше, ви заключайте контакт в США на місцеву компанію, яка буде вам платити заробітну плату. Тобто, компанія АВС із США щомісяця буде перераховувати гроші на компанію XYZ в Манітобі. Ви отримаєте свою заробітну плату за мінусом $500 та податків як на фултайм. Все прозоро та чесно. За 6 місяців вже можна подаватися на ЕОІ.
-
А чому США точно не підходить? У компаній, якщо вони великі, HQ часто там знаходяться. Чи обов'язково лист має бути з Канади, і тоді треба просто попросити HR щоб адресу канадську ставили?
-
ні, тільки дати повідомлення про новий контракт та заробітну плату.
-
так робота ж не на іншу країну. Було легально оформлена компанія в Канаді, навіть є офіс в Торонто. Але в пейстабах вказано Сіетл
22 Jan 2023, 05:40
192996/229593
25 minutes ago