Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка: ми подалися на федеральний етап, до цього, звісно получили мпнп. До цього я (8 місяців назад) подався на новий ворк перміт в рамках програми якою ми всі користувалися. Що робити якщо старий ворк перміт закінчиться вже через 10 місяців? Бо всі updates, що є на сайті ircc, шо воно розглядається і все. Всі наші знайомі вже давно отримали ворк перміт. Підкажіть що робити з такими ісходними данними? Чи можна шось зробити? Які в мене опції? Дякую
-
Доброго вечора громадо! Пане @western9 , підкажіть будь ласка як правильно було би описати наступну Personal Details головного апліканта… Якщо за останні 10 років він був акціонером декількох компаній і по деяким із них взагалі не було ніяких business activities чи треба про них взагалі в аплікації згадувати? Дякую beforehand)
-
Треба їм дзвонити та нагадати про себе. Я чекав 6 місяцев. Після звонка прошло 2неділі та отримав ВП
-
Дзвонили, 2 тижні назад, сказали чекати
-
робити нічого?
-
Доброго вечора ) скажіть, будь ласка, ліцей ( ПТУ) 3 роки це post-secondary no degree для федерального етапу? Дякую ☺️
-
Якщо вже на федеральному, то мали б до того часу отримати ПР
-
Ще одне питання - з дії документи про освіту підійдуть для федерального етапу ? Інших немає нажаль, все в окупації і доступу немає до документів .
-
Здається вам нічого робити. Абсолютно по темі зауваження.
-
Рік наче.
-
Хто підкаже скільки дійсні довідки про не судимість (з України, Польщі), якщо не покидав Канаду. А то різне пишуть, бо я щось поспішив і зробив їх трохи зарано.
-
Ви ж в ПТУ ще 10-11 клас закінчували? То 1 рік виходить
-
Рік на момент подачі. Але бувало що просили свіжішу в процессі розгляду. Якщо є можливість візміть.
-
Рік на момент подачі, чи може рік як вони візьмуть її до розгляду? Бо я в лютому зробив довідку з посольства, а з дії маю за липень, от цікаво яку подавати краще? Чи взагалі наново робити.
-
У нас класифікували як “complex” це інше, але типу того….результат очікування той самий
-
Тим хто отримав SWO номінацію по спецвибірці, чи буде проблемою міняти роботу на федеральному етапі? В номінації прописані employer & occupation.
-
Я з серпня 2023 на федеральному. Поздоровляю і вас з non-routine background check. 👍
-
Капець…. В мене 3, і нерви всі закінчились вже… жесть. Співчуваю
-
Звісно:) це ні на що не впливає, бо ці листи до офіцера не доходять. Писали раз 7, дзвонили раз 15 і так далі. «Чекайте» Вже 7 місяців бекграунд чек. «У вас все добре, нічого не потрібно. Чекайте»
-
Ну запросять витратите 60 CAD і зробите за 2 дні. Взагалі немає проблеми. Це я про Польщу
22 Jan 2023, 05:40
193093/233728
39 minutes ago