Імміграція до Манітоби
-
У нас класифікували як “complex” це інше, але типу того….результат очікування той самий
-
Тим хто отримав SWO номінацію по спецвибірці, чи буде проблемою міняти роботу на федеральному етапі? В номінації прописані employer & occupation.
-
Я з серпня 2023 на федеральному. Поздоровляю і вас з non-routine background check. 👍
-
Капець…. В мене 3, і нерви всі закінчились вже… жесть. Співчуваю
-
Звісно:) це ні на що не впливає, бо ці листи до офіцера не доходять. Писали раз 7, дзвонили раз 15 і так далі. «Чекайте» Вже 7 місяців бекграунд чек. «У вас все добре, нічого не потрібно. Чекайте»
-
Ну запросять витратите 60 CAD і зробите за 2 дні. Взагалі немає проблеми. Це я про Польщу
-
Ви хоч їм писали??
-
Та можливості якраз таки трохи обмежені тепер лише дією або якось з України тягнути. В Польщі був менше 5 місяців, але радили зробити, от я і зробив, поспішив. Вроді як не повинні з Польщі просити, а можуть і запросити, от і не знаю чи нову замовляти чи стара підійде.
-
Мы на федеральному з червня 2023. Ще досі бекграунд чек, тому не факт, що пр дадуть так швидко
-
А чому у деяких людей non-routine ? Це якісь нестандартні кейси , чи просто вибірково не везе ?
-
3 роки - аграрний ліцей
-
Добрий вечір, Отримали номінацію, SWO, будь-ласка підкажіть які наступні дії, чи може хтось поділитись корисним відео, статтею про подачу на федеральний рівень, перелік документів. Дякую . Також питання , отримала номінацію з однією адресою, але наразі адресу змінила, як це вплине? Дякую
-
Все буде:) аби терпіння було:)
-
Без поняття. В мене вся інфа у формах, які вони запросили. Краще б корупціонерів і фанів Пині перевіряли. Як же це очікування вже набридло, нічого неможливо нормально спланувати
-
Та за Польщу я якраз і не дуже переживаю, мене більше Українські турбують
-
Не думаю що хтось знає відповідь
-
У багатьох так. Я думав що моя родина - ідеальний кейс. По факту - півроку очикували cuaet та рік провінціальну номінацію. Навіть боюсь загадувати що буде на федеральному етапі.
-
Вітаю. Підкажіть будьласка при запиту на біометрію, потрібно букати окремий апоінтмент для кожного члена сім'ї ?
-
Коли ми черговий раз писали листа прийшла відповідь, що кейс класифіковано як комплекс та такі довше перевіряють і треба чекати. Що повний абсурд. Але як є
-
як це видно "non routine" або "complex" де саме це можна побачити?
22 Jan 2023, 05:40
193107/229622
7 minutes ago