Імміграція до Манітоби
-
Группа по поиску бп t.me/+57VGQW0N9JwyYzAy
-
ГОТОВ ИЗМЕНИТЬ СВОЮ ЖИЗНЬ? 1-2 часа в день — и ты можешь получать $200–$500. Обучим с нуля! 🔞 Только для 25+. Легально и прозрачно. Интересно? Пиши “+” и начни уже сегодня!
-
ГОТОВ ИЗМЕНИТЬ СВОЮ ЖИЗНЬ? 1-2 часа в день — и ты можешь получать $200–$500. Обучим с нуля! 🔞 Только для 25+. Легально и прозрачно. Интересно? Пиши “+” и начни уже сегодня!
-
-
@ibpeacelover хоче кікнути @Andrey0_2 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@ibpeacelover хоче кікнути @Jxmdre з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@ibpeacelover хоче кікнути @Rich9Road з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Нічого, чекати. Прийдуть Ваші перміти. До березня маєте час на нові податися, якби справді ваші не прийшли.
-
Вітаємо, Олег! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Щось ці 60CAD і два дні не працює
-
Відео #4 подача на ПР
-
Скиньте будь ласка ще раз контакт , спробую ще раз
-
Не знаю. Ми у мессенджері написали, вони бистро відповіли
-
Я реєструвався у них на сайті все без відповіді
-
Не знаю. У п'ятницю оплатив, у понеділок отримав.
-
@banofbot
-
@vaultboyukraine хоче кікнути @HR_Babloss з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 05:40
193162/230187
about an hour ago