Імміграція до Манітоби
-
А ви знімали з ворк перміт обмеження , чи продовжували його ?
-
Терпіння вам , я теж думаю що встряв з цією біометрією ,і скоріш за все мені також нададуть той статус .
-
Артур, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Можливо. Мені бекграунд чек робили і на RAIC(Restricted Area Identification Card) але їх це не бентежить) абсурд, сюр і нонсенс. Але чекаємо.
-
Дуже дивно , вони ж робили бекграунд чек . Дивні ,таке враження ,що якщо вони прострочили строки,то автоматом переводять в нон рутін ,або комплекс .
-
@banofbot
-
Нaбирaю людeй в кoмaнду для взaимoвыгoднoгo coтрудничeствa в криптe (выхoдит 10-15% в мeсяц), с любoй тoчки мирa, oт 25 лeт. Если интeрeснo писaть в личныe.
-
Швидше за все співпадіння по базах терористів. Якщо у вас чисте минуле, не було ніяких депортацій та відмов у візах, ви не були публічною особою чи мали доступу до державної таємниці , звичайно. Деколи співпадає прізвище та ім'я, навіть дати народження, такі кейси дуже довго перевіряють
-
Дякую і навзаєм, сподіваюсь, що все швидше буде! Ми звернулись до парламентарія, чекаємо на відповідь від них. Побачимо чи прискорять
-
У мене більше ніж 50 країн 😂 Цікаво як довго це займе .
-
І так і так
-
Ви по роботі були ,чи як турист ?
-
Мені дуже багато раз робили бекграунд чек у різних організаціях і нещодавно(рік тому) робили в Канаді бекграунд чек на RAIC в тому числі і секьюріті чек входив туди, є доступ у всі аеропорти Канади. Вони просто не вкладаються в строки або через комплексну справу бо більше 50 країн відвідали і жили не в одній відклали її, бекграунд чек робиться набагато швидше, якщо їм дійсно займаються.
-
🔫 Артур кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @choffua, Anna, @tanyapoison, YuriiV, Pavlo Plovayko, Ihor, @DAY126, @WooHoo93, @hykavotti, N.T. Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Fingers crossed 🤞🏼
-
Добрий ранок. Підкажіть, будь ласка, чи потрібно залишатись у Манітобі на певний період після отримання PR? Чи можна одразу міняти провінцію ?
-
В Канаді немає обмеження по пересуванню
-
У мене рівно місяць
-
Підкажіть, хто отримав ПР, скільки часу чекали від сабмітталу фото до отримання карток?дякую.
-
Чекаю з серпня 2023, Поки шо 0.
22 Jan 2023, 05:40
193189/233714
4 minutes ago