Імміграція до Манітоби
-
В мене СІВС, ще й лишнє місце залишилося
-
В RBC не влазить уся назва,не вистачає 4 литери
-
Не знаю, як скоротити. Але я платила в своєму банку, влізла вся назва
-
Я подумала, що краще немає. Прострочений-відсутній.
-
Та це взагалі необовʼязковий документ
-
В нас теж RBC, так написали скорочено - претензії не було, гроші зняли
-
Доброго дня!тільки що прийшла номінація але на стару адресу,я писала что я змінила.Вже писали про це але не можу знайти,що робити в такій ситуації?
-
Щойно видали номінацію😍🥳🥳🥳🥳 Timeline: EOI - Feb 11, 2024, Stream - SWO Прислали LAA - Feb 28, 2024 Відправила LAA до MPNP - Mar 17, 2024 Зробила помилку - ім'я та прізвище не в тому порядку поставила. ридала 2 дні поки не дізналась, що можна відправити, надіслала запит до МПНП, поміняли швидко😅🤞😅 Відправила запит чи можна прискорити розгляд (сказали, ні😅) + підгрузила подовжений контракт з роботи - June 9 Відправила новий робочий контракт (оскільки змінила позицію всередині тієї самої компанії) + скористалася #лайфхак - підгрузила "свіжі" пейстаби і банківські виписки за останні три місяці Дзвінок менеджеру з МПНП - 24 вересня Статус різко помінявся з Received на Assessment Completed - 26 вересня 2024 Прислали номінацію - 2 жовтня (але дата видачы - 26 версеня) Тепер на федеральний етап🤞🤞😊 бажаю нам всім найскоріше успішно отримати PRи ❤️
-
Відправляти можно так без зміни адреси?на федералку?
-
Дякую Вам щиро
-
Добре, дякую
-
Дякую 😊
-
Усім привіт. Хто подавався через MPNP і отримав SWO номінацію. Що ви робили далі ? Якщо 10тис на рахунку немає 🥲
-
Хтось зміг зловити дату? Сиділи за двома компами в першу ж секунду зайшли бо вже все було відкрито і дат жодної навіть не засвітилося.
-
LAA приходило на MPNP -SW, ми не обирали SWO 😬
-
Подавався мій чоловік, він не українець, подавався не по CUAET. LAA прийшло 9 травня, MPNP -SW