Імміграція до Манітоби
-
Що це означає? Ви відправили заявку? Отримали АОР?
-
Дякую за відповідь. Не треба пояснювати чому треба видалити? Просто пару речень когото треба видалити?
-
Не підкажете де її можна знайти? А чому це мене може затримати?
-
Там спеціальна форма для зміни депендантс, якщо не помиляюся. Але це вас дуже затримає в процесі імміграції, на місяці, якщо не на рік
-
Яка причина, що депендантс не іммігрує? You cannot unilaterally remove your spouse, you have to inform IRCC and provide them with documentation and IRCC will remove your spouse from the application.
-
Може хтось знає коли планує до Вінніпегу приїжджаюти консульство?
-
А якщо під час цього процесу розлучитись. То все рівно депендантс повинен здавати біометрію? Та чи може депеданс виїзджати?
-
Врахуйте, що депендантс повинен здати біометрію та медичний огляд. Це обов'язково. Навіть якщо не іммігрує з вами.
-
А депендантс може виїзджати з Канади під час федерального етапу?
-
Депендантс покидає країну та повертається до дому і не планує потім повертатись до Канади.
-
Добрий день.Як прикріпити чек на оплату біометрії до заявки по програмі сім'ї?
-
Листопад
-
@western9 Dmytro чи є думки щодо цього?
-
Заявку федеральну відправлено🇨🇦 4 місяці можна жити спокійно😁
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, якщо розлучились з дружиною але подавались на номінацію від Манітоби разом чи потрібно вписувати дружину в аплікацію на отримання PR вже на державному рівні ?
-
Питання по фото на федеральний етап. Як я зрозумію, треба все робити за цим гайдом? І щось не можу розібратись - загржати кольорові чи чорно-білі? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/pr-card/apply-renew-replace/photo.html
-
Я є головним аплікантом. Тобто треба повідомити IRCC and mpnp про це? Якщо встигнути розлучитись до запитів про біометрію то це не затягне процес? І не треба депедантс буде нічого робити?
-
Так я знаю що потрібно повідомити про це МПНП також, я був головним аплікантом
-
Хто був головним аплікантом? Ви повинні повідомити МПНП про це також.
-
Якщо буде документ, який підтверджує розлучення, то тоді зможете без проблем видалити з аплікації залежну особу. Однак, якщо запит на біометрію чи медогляд прийде до того, то потрібно обов"язково здавати.
22 Jan 2023, 05:40
193463/231173
2 minutes ago