Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Є таке запитання. Офіцер попросив вислати транскрипт диплому. Але цей диплом (та і додаток до нього) вже двомовний, українською та англійською мовами. Що робити?
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, якщо працювали в державній установі, але більше 10 років назад, чи треба все одно вказувати на федеральному рівні і чи треба брати лист з цієї установи (як і з попередніх місць роботи)? Дякую ☺️
-
Ок, дякую
-
Тобто це не переклад?
-
Доброго дня. Моя дружина працювала в Україні у соц. службі, у відділі сім'ї, дітей та молоді, але то було більше як 10 років тому, то треба вказати цю її роботу. Головний аплікант я.
-
вибачте за тупе питання, але я вірно зрозумів що навіть без отриманої номінації можна створити кабінет і починати заповнювати на федеральний етап??? П.С. на номінацію засабмітив ще у квітні і все ще нема відповіді.
-
I've been scammed several times but i keep trying to find the legit Platform to earn my money back, I came across and find this legit platform that Recover everything I've lost with my small little startup investment of $200 just under 48 hours trade this company credited me immediately $4,800, I reinvest $800 got back $9,500 I withdraw successfully amazed! all thanks to @Trader_Mark_Wil for making it possible you can contact him with the link provided here below 👇👇👇👇👇 JOIN GROUP JOIN GROUP
-
🔫 Mike кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @allalshk, Ihor, Андрій, @Kseniya_CPO, @let_console_log, @overkoin, @politikin, @DAY126, @Serdiukson, @Anton_Loshaniuk Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Федеральний рівень. Підкажіть будь ласка, я помаленьку заповнюю фед.рівень((, І не можу зрозуміти ця графа шо на фото (Додаткові форми) є порожня, але там можна вибрати про військову службу, повноваження на передачу особистих даних- питання 🙏🏻там теж треба вибирати щось?Бо я все втиснула в інше.
-
#timeline *** SWM (без англ. тесту) Noc 73300 - truck driver *** 2023/04/24 - Expression of Interest 2023/05/04 - LAA 2023/06/07 - submitted full application MNPN 2023/11/23 - confirmation of nomination 2023/12/09 - submitted PR application 2024/03/08 - AOR, biometric request 2024/03/15 - biometric complete 2024/04/04 - дозапит ( була помилка в перекладі в сідоцтві про народження жінки) 2024/04/04 - відправили виправлену версію документу 2024/04/04 - Invitation to Pre-arrival services 2024/05/27 - дозапит ( cv / military record). Все відправлено в той же день (cv + military id + IMM 5546) 2024/08/23 - дозапит (military record). В той же день відправлено той самий документи що і першого разу + лист ( вказав на те що всі документи буди вислані ще в травні) 2024/09/06 - final decision in progress 2024/09/10 - portal 1 2024/09/22 - sent email to IRCC 2024/09/23 - portal 2 2024/10/02 - eCoPR * Background check - було закрито заднім числом 2024/04/05 - після отримання eCoPR * До заявок докладав лист з роботи, в якому підтверджувалося що я закінчив навчання на англ., а також використовую англ в роботі. А також рекомендаційний лист від компанії.
-
Дякую
-
Всім привіт! Прочитала сьогодні що вкогось анкета вже Assessment in progress від 19 квітня ; і така думаю от візунчики, ех ладно подивимось як там в мене))) іі … і в мене також Assessment in progress 🤩 20 квітня подавала! Божечки не вірю ☺️