Імміграція до Манітоби
-
Стмимулювання для тих хто сумнівається ;)
-
Так ви ж сьогодні писали, що з EE профілем не можна податися на SWO без strategic initiative?
-
А де зник лист про заборону захисту в Німеччині після Канади. Не всі тут pr отримають, комусь треба буде повертатися до Європи. Треба знати де приймають ще🤣
-
Ще одне підтвердження, що уряд різко взяв курс на зменшення темпів імміграції. Це призведе до менших вибірок, а відповідно до вищого балу.
-
Шось нічо не поняв? Був лист і тепер відмінили, чи як?
-
Добий вечір! на федеральному етапі є поле Number of years of education in total. Вчився в мед універі 6 років і була інтернатура 1.5 роки. Чи потрібно рахувати інтернатуру ?
-
Добрий вечір, заповнюю Peesonal history на федеральному етапі. Таке питання чи потрібно щось придумувати на пару місяців між закінченням універу і роботою, типу шоб не було ніяких пропусків у місяцях… ( це з червня 2023 по листопад 2023) і також між закінченням школи і початком університету є пару місяців, чи пропускати просто це?😅
-
Просто вкажіть unemployed. Не потрібно нічого придумувати чи вигадувати
-
Тобто цієї програми не буде ? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/acts-regulations/forward-regulatory-plan/list/regulations-amending-irpr-regulatory-program-teer-4-5.html
-
Доброго вечора!скажіть будь ласка, якщо є досвід роботи в Україні але немає листа підтвердження,чи можна додати як доказ- ТРУДОВА КНИЖКА?ТАМ Є ПЕЧАТІ І ДАТИ? Чи взагалі тоді не вказувати
-
Фед етап. У мене реально було 4школи. Їх треба всі розписувати? Чи останню що закінчила? Як більшість робе?
-
витяг ОК5=переклад. Але якщо ви клеймите бали за досвыд, то лист обовэязково треба взяти
-
А що можна тут написати?
-
у цій формі не треба вказувати подорожі, тільки роботу та безробіття (щоб не було пробілів у часі). Подорожі в іншій формі вказуються
-
Дякую
-
Останню. Яка аттестат видала
-
Ось тут пише вказувати подорожі… але який то статус у тій країні тоді🤔
-
А які були подорожі? Мета яка?
-
Я була там з 29.09.2023 по 10.10.2023, приїхала на пару днів до вильоту, це по печатках у паспорті, тому думаю треба якось то пояснити…
-
Доброго дня, у нас віза до 25 року, коли подаватись можна на продовження візи/отримання нової? І які вимоги? Дякую.
22 Jan 2023, 05:40
193764/233946
about an hour ago