Імміграція до Манітоби
-
Напишіть їм , мені за 2 дні все зробили @FidemMoris_Translations
-
Я 3 дні дзвонила в різні періоди дня. І все без результату.
-
Добрий ранок, Минулої пʼятниці в кабінеті mpnp наша заявка була complete І вже ось тиждень пройшов, а ми досі не отримали нічого на електронну пошту. Підкажіть, будь ласка, що робити в цьому випадку? Чи це нормальний термін очікування після complete?
-
Дякую 🌷 Переживаю, що пропущу якiсь дозапити, постiйно перевiряю.
-
Мiж 10 та 11 ранку по Манiтобi три рази влiтку дозвонилась.
-
Дзвоніть з 8 ранку. Спочатку слухаєте автоматичні повідомлення, потім замовляєте зворотній звʼязок і вони передзвонюють, щоб не висіти на лінії
-
8 днів з моменту in progress
-
А скiльки Ви чекали на complete?
-
Доброго дня!Заповнюю федеральний)чи потрібно додавати референс з роботи для сина?(17 років,full-time)
-
Те саме було Тепер переживаю, чому не надсилають на пошту і чи це норм терміни очікування
-
Не потрібно.
-
У 2022 і 2023 українців без візи пускали у Польщу)
-
Ми подавалися по SWM а номінацію отримали по SWO. Гроші показували як потрібно на нашу сімʼю , але тепер придбали будинок і їх немає. Написали листа, щоб змінили програму, бо по цій нам ніяк не виходить тепер подаватися(. Чи було в когось таке ж, напишіть, будь ласка, як діяли?
-
Всім привіт хто має рішення для такої ситуації , закінчується паспорт у чоловіка і він в резерв + бачить що немає інформації по ньому і мов доповніть інформацію в Україні. Хто знайшов вихід?
-
Дякую
-
Добрий день. Хочу порекомендувати PRAVO LAW FIRM. Olena Shkarovska. Я з нею зробила IMM5604. Я дуже задоволена.
-
Гайз, можливо комусь був такий дозапит, хто по едюкейшену працює. Що це саме має бути? Диплом? І якщо людина працює в хай скул, чому питають за елементарі? Дякую
-
Їхати в Україні?
-
Як ?
-
Це ок. MPNP має право самостійно міняти стрім. На федеральному етапі ви можете вказати свої активи, якщо потрібно. Також IRCC зв'яжеться із MPNP для верифікації вашої номінації, якщо будуть запитання
22 Jan 2023, 05:40
193845/230461
32 minutes ago