Імміграція до Манітоби
-
Добрий ранок, Минулої пʼятниці в кабінеті mpnp наша заявка була complete І вже ось тиждень пройшов, а ми досі не отримали нічого на електронну пошту. Підкажіть, будь ласка, що робити в цьому випадку? Чи це нормальний термін очікування після complete?
-
Дякую 🌷 Переживаю, що пропущу якiсь дозапити, постiйно перевiряю.
-
Мiж 10 та 11 ранку по Манiтобi три рази влiтку дозвонилась.
-
Дзвоніть з 8 ранку. Спочатку слухаєте автоматичні повідомлення, потім замовляєте зворотній звʼязок і вони передзвонюють, щоб не висіти на лінії
-
8 днів з моменту in progress
-
А скiльки Ви чекали на complete?
-
Доброго дня!Заповнюю федеральний)чи потрібно додавати референс з роботи для сина?(17 років,full-time)
-
Те саме було Тепер переживаю, чому не надсилають на пошту і чи це норм терміни очікування
-
Не потрібно.
-
У 2022 і 2023 українців без візи пускали у Польщу)
-
Ми подавалися по SWM а номінацію отримали по SWO. Гроші показували як потрібно на нашу сімʼю , але тепер придбали будинок і їх немає. Написали листа, щоб змінили програму, бо по цій нам ніяк не виходить тепер подаватися(. Чи було в когось таке ж, напишіть, будь ласка, як діяли?
-
Всім привіт хто має рішення для такої ситуації , закінчується паспорт у чоловіка і він в резерв + бачить що немає інформації по ньому і мов доповніть інформацію в Україні. Хто знайшов вихід?
-
Дякую
-
Добрий день. Хочу порекомендувати PRAVO LAW FIRM. Olena Shkarovska. Я з нею зробила IMM5604. Я дуже задоволена.
-
Гайз, можливо комусь був такий дозапит, хто по едюкейшену працює. Що це саме має бути? Диплом? І якщо людина працює в хай скул, чому питають за елементарі? Дякую
-
Їхати в Україні?
-
Як ?
-
Це ок. MPNP має право самостійно міняти стрім. На федеральному етапі ви можете вказати свої активи, якщо потрібно. Також IRCC зв'яжеться із MPNP для верифікації вашої номінації, якщо будуть запитання
-
Нема ніякого виходу. Потрібно оновити дані.
-
Щиро дякую за відповідь!
22 Jan 2023, 05:40
193847/231507
8 minutes ago