Імміграція до Манітоби
-
www.facebook.com/share/p/RS91BN7wXmXEjvrR/
-
Блін , ми клеймили менше, та в нас вже є сума на родину . Але зараз відвертається пропозиція щодо придбання будинку. І ці гроші були би дуже вчасно . От що робить(((
-
Візьміть консультацію lawyer ну думаю що це буде коштувати багато,але зекономить ваш час та гроші.
-
Ділюсь досвідом . Подавалась по swm, потрапила по спец вибірці в swo, грошей на рахунку менше 10000. Змінила роботу по поважній причині після того як засабмітила аплікацію на номінацію , повідомила про зміну mpnp. Отримала номінацію по swo незважаючи на відсутність 10000, без дозапитів. Але в номінацію вписали стару роботу . Написала листа , з проханням виправити. Сьогодні (більше ніж через місяць очікування відповіді) отримала оновлену номінацію де в графі employer тепер взагалі немає назви роботодавця . Якось так
-
Доброго дня спільното. Хочу спитати вашої поради за military records. Я розумію ще краще відразу все подати, так як чекати до запиту немає сенсу. Виїхав я ще довго перед війною, але ні приписного ні квитка немаю. Закінчив військову кафедру і хіба лист до військомату лишився, що я її пройшов. Хтось може був в схожій ситуації і що писали офіцеру в пояснювальному листі. Завчасно дякую за відповідь.
-
Не дивитись бо нас це не цікавило
-
підкажіть, а чи треба не основному апліканту на федеральному рівні підтверджувати трудовий стаж? за останні 10 років якщо я впишу дані зі своєї трудової, проте не зможу надати довідок з роботи - так можна зробити?
-
В нас у чоловіка у дії не було закордонного біометричного паспорту, ми відправили скан копію паспорт та інн у Приват24 (оновили документи у банку онлайн, вказували інформацію, що зараз він резидент Канади і що працює тут) через тиждень у Дії з'явився закордонний паспорт, я видалила резерв + , встановила заново спробувала оновити данні і все спрацювало, до цього було кілька невдалих спроб, теж писало, що дані не знайдено.
-
Дякую 🙏
-
чудово)
-
Не треба підтверджувати ні головному ,ні вам Тільки треба надати дані
-
Варіант а) Витяг з дії + переклад+афідевіт перекладу Варіант б) витяг з дії в посольство на обмін + переклад+афідевіт Підкажіть який далі у вас був шлях по витягу про несудимість після отримання з дії?