Імміграція до Манітоби
-
Спочатку оригінал, потім переклад
-
Хто знає, якщо немає дітей, вводити Not Applicable всюди чи лише у першому полі? Бо чув багато, що не можна залишати пусті поля
-
Я писала всюди де була можливість друкувати 😅
-
і все окей?
-
Буду заповнювати так само
-
Чекаю на аор, поки тихо)) але не думаю, що це може зашкодити)
-
чи потрібно вказувати в анкеті усіх своїх братів / сестер, якщо наприклад вони рідні тільки по батьку? я вказала своїх батьків та тільки одного, спільного їх сина - мого рідного брата. проте у батька є діти від попередніх шлюбів, та я навіть не знаю їх дати народження і адресу.
-
Я в своїй ситуації не додавала сестер по батьку, бо не спілкуюся з ними. Вони живуть на росії давно. Додала лише рідну сестру по мамі, бо вона мені близька і усе дитинство разом провели. Тому, певно, залежить від ваших відносин. В моєму випадку діти батька - чужі для мене люди
-
@banofbot
-
!СРОЧНО!Места ОГРАНИЧЕНЫ НУЖНЫ ОТВЕТСТВЕННЫЕ ЛЮДИ (ОТ 18 +) для сотрудничества Пассивный ОНЛАЙН ЗАРАБОТОК, С нами у тебя будет 700-1000$ в неделю, легально! Писать @Gagaradz
-
РAБOTА В КИЕВЕ 📍 Ищу целеустремленных людей которые готовы развиваться и достигать новых вершин. 💥 НИКАКИХ ТРУБОК И CKАМА❌ Есть ставка и приятные бонусы Иногородним предоставим жилье Выплаты еженедельно. Если ты работал на офисе, продавцом, официантом или баристой - пиши мне Предоставим лучшие условия работы, обучим и заплатим за это👨🏼💻👩🏻💻 ‼️РАБОТА НЕ УДАЛЕННАЯ‼️ Начни зарабатывать головой а не мечтать об этом! ✅